علی حسین رعیتی فرد، معاون روابط کار وزارت کار گفت: به منظور ایجاد تحول و تنظیم روابط کار کشور معطوف به رفع دغدغههای مقام معظم رهبری و راهبردها و اولویتهای تعیین شده از سوی رییس جمهور محترم، «کارگروه امنیت شغلی و ساماندهی قراردادهای مدت موقت» متشکل از نمایندگان تشکلهای کارگری و کارفرمایی، اساتید دانشگاه، قضات دیوان عدالت اداری، نمایندگان مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی و مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری به میزبانی معاونت روابط کار تشکیل شده است.
وی ادامه داد: پس از برگزاری جلسات مفصل و بررسی مزایا و معایب قراردادهای کار دائم و موقت و اثرات هر یک بر طرفین رابطه کار، اجتماع و اقتصاد کشور، پیش نویس «لایحه اصلاح موادی از قانون کار» تهیه و مطابق با ماده ۲۲ آیین نامه داخلی هیئت دولت جهت سیر مراحل قانونی تصویب طی نامه شماره ۱۱۸۹۲ مورخ ۱۴۰۱/۰۱/۲۸ به معاون اول محترم رییس جمهور ارسال گردید.
رعیتی فرد اظهار کرد: در ۲ سال گذشته با هدف بهبود وضعیت معیشتی بیش از ۸۵ درصد به حداقل حقوق کارگران اضافه و تلاش شده که شکاف موجود در این خصوص کم شود.
رعیتی فرد با بیان اینکه در سال گذشته حداقل حقوق کارگران ۵۷ درصد افزایش داشته است، گفت: برای تعیین حداقل حقوق کارگری در سال جاری نیز تلاشهای زیادی صورت گرفت و در نهایت با درنظر گرفتن وضعیت تولید و پایداری مشاغل و ... در نهایت بهترین تصمیم در این حوزه اتخاذ شده است.
وی ادامه داد: حداقل حقوق سالانه برای کارگر با این هدف انجام میشود که کمتر از این میزان امکانپذیر نباشد، اما کارفرمایان میتوانند با احتساب شرایط، وضعیت کارگر و کارایی فرد بیش از حداقل تعیین شده حقوق به کارگران پرداخت کنند و مانعی از این نظر وجود ندارد.
رعیتی فرد با اشاره به کمیته حل مشکلات قراردادهای کارگری و امنیت شغلی کارگران گفت: اصلاح بندهایی از قانون کار در این کمیته نهایی شده که میتواند بخشی از مشکلات کارگران را خصوصا در زمینه امنیت شغلی رفع کند.
وی تاکید کرد: اصلاح بعضی از قوانین با هدف تامین امنیت شغلی کارگران به مجلس ارایه شده است که براساس آن کارگران امنیت شغلی خواهند داشت و همچنین کارفرمایان دیگر حق اخذ سفته و چک از کارگران را ندارند.
خوب هم میگیرن
و از اون به عنوان اهرم فشار استفاده میکنن و تا موقعی که از کارگر امضای دریافت کل حقوق و مزایا و سنوات اون هم با مبالغ بالا دریافت نکرده اند و تازه چند ماه بعد از ترک کار و ... که اعتراض و شکایتش به جایی نرسه
سفته ها پس نمیدن
کی به کیه مملکت گل و بلبله
کارگر تا عرقش خشک نشده حقش بدهید چه ماهی و چه روزی هیچ نانی بهتر از نان کارگر نیست آنم با عرقریزی که صاحب کار راضی باشه که نه همیشه صاحب کار که راضی نیست واقعا با این شرایط گرانی تورم براه کارگر کمرشکن هست فقط فقط برای زندگیش بچرخه نه ماشین نه ساختمانی وجه زندگی سادهی این است کارگری فقط براه بردگی میماند
که لپ لپ خورد که دانه دانه
ايثارگران را بدون آزمون و گزینش تبدیل وضعیت کردید ولی نوبت افراد عادی وطرح ساماندهی کارکنان دولت که رسید واویلا و صد واویلا به راه انداختید آقایان امور استخدامی و دولتی
خوبه که خدا هست و نظاره گر عملکرد همه هست.
بااحترامی که برای بیشتر ایثارگران قائل هستم
ولی این طرح موجب عصبانیت نیروهای عادی مشغول در ادارات شد,حداقل میگفتید یک سال بعد نوبت افراد عادی هست
جوری برخورد کردید انگار افراد عادی مال این کشور نیستند.
مسایل مهمتر کارگر حق و حقوقش رو پیگیری کنید.. شرکت ها راست راست راه میرن و حق و حقوق کارگر و از ته اش میزنن.. قانون هم ک با افتخار همون اول مالیات کم میکنه..ولی پولدارا یکوقت دغدغه مالیات نگیرن ها..
خجالت هم خوب چیزیه...
مدیران آن اداره یارای تقابل با آن ندارند فقط کارگر باید جور بی غیرتی مدیران آن اداره را بکشد مدیری که با رانت سر کار آمده مطیع آقازاده است
1- یکجوری با این وضعیت کنار بیاد
2- جمع کنه بره
دندون طمع اش را کوتاه کنه
حالا اگه انیشتین هم باشی خدمت سربازری هم رفته باشی // اگه با یه مفت خور زد بند نداشته باشی کلاهت پس معرکه است
کارفرما حقوق قانونی رو نمیده بعد میخواد بیشتر از قانون کار بده؟شما تعیین دستمزد رو قانون تعیین کنید ما کارگرا نمیخواهیم به ما حقوق بیشتر بدهند