محمد جولانژاد گفت: با توجه به سرقت علائم در سطح محورهای استان و همچنین با هدف ارتقای ایمنی تردد، سال گذشته اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای خوزستان نصب علائم از جنس کامپوزیت غیرقابل بازیافت را در دستور کار خود قرار داد.
او میگوید: این تابلوها در محورهای شریانی استان نصب شدند، با اقدامات انجام شده محورهای شریانی از الزامات ایمنی در بخش نصب تابلو علائم برخوردار هستند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خوزستان گفت: در گام بعدی، ایمن سازی نقاط پرتصادف در محورهای شریانی استان است که طی مطالعات انجام شده از سوی کارشناسان اداره کل این نقاط احصاء شدند و برای تخصیص اعتبار از محل منابع داخلی سازمان راهداری، مذاکرات لازم با ستاد مرکزی صورت گرفته است.
به گفته او در سال ۱۴۰۰ تعداد یک هزار و ۷۳۰ کیلومتر خط کشی در طول محورهای استان اجرا شد و اجرای این پروژه در سال گذشته به ۶ هزار و ۷۰۰ کیلومتر رسید.
جولانژاد گفت: اجرای الزامهای ایمنی عمومی در محورهای غیرشریانی در برنامههای اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای قرار گرفته است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خوزستان گفت: محوریت پروژههای تعریف شده در طول راههای شریانی و مهم استان، انسداد بریدگیهای غیراستاندارد و ایجاد دوربرگردانهای ایمن است.
به گفته او اهواز-اندیمشک یکی از محورهای پرتصادف استان است و به منظور کاهش تصادف، سه پروژه لکه گیری در این محور درحال اجرا هستند و با افزایش دوربینهای ثبت تخلف در محور یاد شده، تا پایان شهریورماه سال جاری شاهد تحول خوبی در زمینه ایمنی محور اهواز-اندیمشک خواهیم بود.
جولانژاد گفت: در محورهای شریانی که پروژههای راه سازی درحال اجرا است با مشکل ایمن سازی مواجه هستیم. طبق ضوابط آئین نامهای، ایمن سازی جاده حین اجرای پروژهها برعهده پیمانکار است و باید هرچه سریعتر نسبت به این مهم اقدام لازم صورت پذیرد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خوزستان گفت: باتوجه به پروژههای تعریف شده، امیدواریم اربعین امسال شاهد کاهش آمار تصادف جادهای باشیم.