"عباس شعبانی" معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در جریان بازدید "سید جعفر تشکری هاشمی" رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل و "سید محمد آقامیری" رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران از پروژه جمعآوری و هدایت آبهای سطحی محدوده بزرگراه فتح، رویکرد شورای اسلامی شهر تهران در قبال پروژههای عمرانی را توام با حمایت، پیگیری و رفع موانع اجرایی خواند و خواستار تقویت این رویکرد در جهت رفع مشکلات اجرایی پروژه جمع آوری و هدایت آبهای سطحی محدوده بزرگراه فتح شد.
"شعبانی" اتصال شبکه در حال احداث به منظور مدیریت آبهای سطحی محدوده بزرگراه فتح به شبکه پایین دست را از جمله موضوعات مهم و نیازمند اتخاذ تدابیر مدیریتی ذکر و اضافه کرد: تحقق این امر نیازمند همکاری استانداری تهران است.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، موضوع مدیریت آبهای سطحی را دارای فرصتها و تهدیدهای توامان دانست و یادآور شد: تکمیل شبکه اصلی هدایت روانابها هم به لحاظ منافع بازچرخانی آب و هم به لحاظ تهدیدات بروز سیلابهای شهری حائز اهمیت است.
وی با یادآوری اینکه هنوز بیش از ۱۶۰ کیلومتر از طول شبکه اصلی جمعآوری و هدایت آبهای سطحی شهر تهران براساس طرح جامع مدیریت آبهای سطحی احداث نشده است، بر اهمیت توسعه شبکه به ویژه در مناطق تازه تاسیس غرب رودخانه کن تاکید و اظهار کرد: سیاست مدیریت شهری، مبتنی بر تکمیل شبکه مدیریت آبهای سطحی طی یک بازه زمانی ۱۰ ساله است، اگرچه میزان اعتبارات متناسب با این هدف اجرایی نبوده است.
به گفته معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، استفاده از روشهای مکانیزه احداث شبکه جمعآوری و هدایت آبهای سطحی ضمن تسریع عملیات اجرایی، دقت و کیفیت اقدامات عمرانی را افزایش داده و از این رو راهکاری اصولی در جهت سرعت بخشیدن به روند تکمیل شبکه به شمار میآید.
گفتنی است در جریان بازدید اعضای کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران از پروژه جمعآوری و هدایت آبهای سطحی محدوده بزرگراه فتح گزارشی از اقدامات شرکت خاکریزآب در زمینه تکمیل شبکه اصلی مدیریت آبهای سطحی ارائه و در خصوص موانع پیش روی پروژه بزرگراه فتح بحث و تبادل نظر شد. پروژه جمعآوری و هدایت آبهای سطحی محدوده بزرگراه فتح، یکی از مجاری در حال اجرای حوضه آبریز چیتگر به شمار میآید. این تونل به روش مکانیزه و با استفاده از دستگاه حفار تی بی ام در بخش حدفاصل مجرای کاروانسرا سنگی تا مجرای شهریار در حال اجرا است تا پس از تکمیل و بهره برداری، روانابهای مناطق ۲۱ و ۲۲ شهرداری تهران با عبور مطمئن از کانالهای ارتباطی به سمت تخلیه گاه مناسب (شاخهای از رودخانه کرج) هدایت شوند.