با هدف پیگیری و حمایت از دانش بنیان شدن شرکت های فناور منتخب، تفاهم نامه همکاری بین پارک علم و فناوری دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته و انجمن های دانش بنیان استان کرمان امروز منعقد شد.
در آئین امضای تفاهم نامه، فرشید کی نیا، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه با تاکید بر ارتقای تعاملات و همکاری مشترک بین شرکت های دانش بنیان و صنعت، اظهار امیدواری کرد با همکاری پارک و انجمن شرکت های دانش بنیان این مسیر هموارتر شود.
او با مهم ارزیابی کردن توانمند سازی واحدهای فن آور، خواستار برگزاری دوره های آموزشی برای ارتباط بهتر این شرکت ها با صنایع و رسیدن به زبان مشترک شد.
کی نیا افزایش کمی و کیفی گفت و گو ها و تعاملات طرفین را منجر به شناخت بهتر از نیازهای صنایع از یکسو و محصولات و توانمندی های تیم های فن آور دانست و تصریح کرد: پارک علم و فناوری آمادگی دارد بسترساز تعاملات و ارتباطات سازنده باشد تا گامی بلند برای تحقق شعار سال و افزایش تولید برداشته شود.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته گفت: به سهم خودمان برای حمایت و توسعه شرکت های دانش بنیان تلاش می کنیم و امیدواریم بقیه نیز با مشارکت به تکمیل و پویایی این چرخه و استفاده بهتر از توانمندی و ظرفیت های شرکت های فناور و دانش بنیان کمک کنند.
عابد شیخ بهایی، رئیس انجمن شرکت های دانش بنیان استان کرمان نیز از عضویت حدود ۹۰ شرکت در این انجمن خبر داد و افزود: تلاش برای دانش بنیان کردن شرکت ها و عضویت تمامی شرکت ها در دستور کار قرار دارد.
او با اشاره به شناخت ناکافی از نیازهای فناورانه در شرکت های بزرگ، متوسط و کوچک بیان کرد: با همکاری های مشترک، زمینه برای تامین تمامی نیازهای فن آورانه شرکت ها و صنایع از داخل کشور امکانپذیر است.
بر پایه این گزارش در تقاهم نامه منعقد شده حمایت از اجرا و تجاری سازی طرح های نوآورانه و خلاقانه مرکز نوآوری در حوزه فعالیت و ماموریت پارک علم و فناوری، ایجاد بستر ارائه خدمات توانمند سازی و مشاوره به شرکت های دانش بنیان استان برای استقرار در پارک علم و فناوری هایتک کرمان، حمایت از برگزاری کمپ ها و نشست های تخصصی توانمندسازی شرکت های دانش بنیان استان، کمک به تجاری سازی محصول نهایی شرکت های دانش بنیان و معرفی آن ها به بازار در حوزه های فعالیت و ماموریت پارک، مهیا کردن امکان استفاده از زیرساخت رسانه و روابط عمومی به شکل مشترک برای معرفی شرکت ها، همکاری در برگزاری دوره های آموزشی، مسابقات و نشست های استارتاپی مورد تاکید قرار گرفته است.
همچنین تلاش برای هم رسانی صاحبان محصول و راه حل های موثر، برگزاری نشست ها و رویدادهای مرتبط با فعالیت های دانش بنیان و نوآور، شناسایی نخبگان، پژوهشگران و محققان توانمند و تشکیل گروه های پژوهشی، شناسایی محصولات شرکت های فن آور مستعد دانش بنیان و حمایت از استقرار محصولات نمایشگاه های دانش بنیان و اختراعات از مفاد دیگر تفاهم نامه است.