امیر مختاری، مشاور معاون آموزشی وزارت بهداشت در حوزه فناوری اطلاعات در نشست منطقهای اعتبار بخشی آموزش پزشکی در خصوص ایجاد سامانه هوشمند اعتبار بخشی گفت: در ارزیابی سامانههای اعتبار بخشی در دبیرخانههای تخصصی آموزش پزشکی، چالشهای مختلفی مطرح شد که یکی از مهمترین نیازها، نبود داشبورد کلان برای تصمیم گیری و شرایط دسترسی به مستندات بارگزاری شده بود که ما را ملزم کرد تا با تاکید بر شاخص هوشمند سازی، سامانههای اعتبار سنجی را تجمیع و سامانه هوشمند سجا را ایجاد کنیم که در برنامه نشست منطقهای اعتبار بخشی آموزش پزشکی از آن رونمایی شد.
وی وجود گزارشهای آماری و مقایسهای و اتصال به سامانههای مرجع را به عنوان مزایای ایجاد ساختار هوشمند برشمرد و افزود: در بخش اول سامانه سجا، سنجههای دبیرخانه شورای آموزش پزشکی عمومی بارگزاری شده که این سامانه هوشمند نقش مهمی در فرایند اعتبار بخشی دارد.
مهندس مختاری بیان کرد: با توجه به سیاستهای تدوین شده در حوزه آموزش پزشکی، اجرای فرایند اعتبار بخشی در سامانه هوشمند قابلیت تغییر دارد.
وی به دیگر ویژگیهای سامانه هوشمند اعتبار بخشی اشاره کرد و افزود: گزارشات جامع و استاندارد در این سامانه درج شده و نتایج ارزیابیهای سالهای مختلف و گزارشات مقایسهای در دسترس است. همچنین اطلاعات کلی در کارتابل سامانه برای ارزیابان درونی و بیرونی قابل مشاهده است.
گفتنی است نشست منطقهای اعتبار بخشی آموزش پزشکی با حضور رئیس و نمایندگان فدراسیون جهانی آموزش پزشکی، در مرکز همایشهای هتل قلب بیمارستان شهید رجایی برگزار و در قالب پنلهای علمی به بیان اهمیت و محورهای اصلی اعتبار بخشی و نقش آن در ارتقاء کیفیت آموزش پزشکی پرداخته شد.