اولین اجلاسیه جهادگران استان فارس با عنوان «شکوه خدمت» در سال ۱۴۰۲ در شیراز با حضور مسئولان استانی و جهادگران منتخب از استان در شیراز برگزار شد.

سردار زهرایی در این اجلاسیه با بیان اینکه هیچ پدیده‌ای در عالم بدون متولی نیست، گفت: در نظام انقلاب اسلامی هم به همین ترتیب است و مثلا هیئت مذهبی را به سازمان تبلیغات سپرده‌اند، اما آنجا که، ولی امر مسلمین جهان می‌فرمایند حرکت‌های جهادی با بسیج سازندگی باشد و بقیه دستگاه‌ها حمایت کنند، می‌گویند بسیج گروه‌های جهادی را انحصار کرده است.

او با تاکید بر اینکه اگر در بسیج باشید، یعنی پای انقلابید، تصریح کرد: برخی می‌خواهند مهر جریان‌های سیاسی را به گروه‌های جهادی بزنند. 

پولشویی از طریق گروه‌های جهادی و شبکه‌سازی برای افراد در سیاست کشور، از جمله مواردی است که به گفته زهرایی اگر گروه‌های جهادی از بسیج سازندگی خارج شوند، ممکن است پیش بیاید و این موارد، گروه‌های جهادی را از هدف دور می‌کند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور با تاکید بر اینکه گروه‌های جهادی با کارگروه‌های خاص، تخصصی شده و هدف‌گذاری می‌شود تا کار‌ها تعریف شود، با اشاره به قرارگاه‌های مختلف در حوزه‌های جغرافیایی مختلف، گفت: کار این قرارگاه‌ها، انسجام بخشی میان گروه‌های جهادی است.

زهرایی با اشاره به اینکه این قرارگاه‌های جهادی، مقر نیرو‌های جهادی می‌شود، تصریح کرد: برای این قرارگاه‌ها، حمایت ماشین‌آلات را به بنیاد تعاون محول کردیم و پشتوانه سازندگی‌یار برای حمایت جانبی ایجاد شده و استان فارس در تجهیز به حد مورد نیاز برای این مورد رسیده است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور ادامه داد: رزمایش‌های تخصصی اقشار و فاطمی، محل اصلی اردوکشی جهادی‌ها است.

او گفت: انسجام، توانمندسازی و حمایت از جهادگران راه را برای ساماندهی این نیرو‌ها برای کار‌های بزرگ همچون پدیده اربعین فراهم می‌کند.

زهرایی تاکید کرد: نیروی جهادی، نه حق نه گفتن به مردم دارد و نه حق نه شنیدن از مسئولین را دارند.

ابراهیم عزیزی در این اجلاسیه ضمن تبریک بسیج سازندگی، اظهار داشت: دشمن در تلاش است تا اراده مردم را از همراهی نظام سرد کند.

او تصریح کرد: دشمن سعی دارد تا با ایجاد شکاف میان مردم و مسئولین، تلاش در جهت ایجاد بستر‌های دلسردی، و کاهش حمایت مردمی در حوزه‌های گوناگون، سعی دارد اختلافات سطحی را به چالش، و چالش را به بحران تبدیل کند.

نماینده مردم شیراز و قانون در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بسیجیان با فعالیت در خدمات و گروه‌های جهادی، تلاش دشمن را خنثی می‌کند و امروز با استفاده از ظرفیت‌های موجود، اول باید حوزه‌های فشار دشمن را تشخیص دهیم و تلاش کنیم وابستگی‌های تهدیدزا را کم، و فشار‌ها را به فرصت‌ها تبدیل کنیم.

عزیزی گفت: هر وقت بر مسئولین، از رئیس جمهور تا نیرو‌های خرد، فرهنگ جهادی حاکم باشد، آن وقت می‌توانیم روی پای خود بایستیم و به داخل متکی شویم و فرهنگ جهادی علاج همه مشکلات است.

او با اشاره به ارائه طرح تدوین قانون جدید گروه‌های جهادی به مجلس از طریق کمیسیون امنیت ملی، افزود: امید داریم در مجلس یازدهم قانون بسیج سازندگی به تصویب رسیده و به سرانجام برسد.

محمدهادی ایمانیه، استاندار فارس هم در این اجلاسیه با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در ابتدای سال با عنوان ارتقای بهره‌وری، اظهار داشت: نماد بارز بهره‌وی، همین جهادگران بسیجی هستند.

او گفت: بیان آمار افراد بهره‌مند شده از پروژه‌های مختلف جهادی در کنار آمار پروژه‌ها به نظر مهم می‌رسد. 

میثم فضل الله پور مدیر مطالعات حرکت‌های جهادی بسیج سازندگی استان فارس با بیان اینکه در استان فارس بیش از ۵ هزار و صد گروه جهادی داریم به تشریح خدمات این گروه‌ها پرداخت و گفت: با اردو‌های جهانی نوروز، جهادی تابستانی با حضور بیش از ۲۰ هزار جهادگر و در مجموع حضور ۷۰ هزار جهادگر در قالب‌های مختلف اردو‌های جهادی در سال گذشته به ارائه خدمات به مناطق محروم و کم‌برخوردار پرداختند.

سرهنگ توانا، مسئول گزینش سپاه فجر فارس در ادامه این مراسم، با اعلام اینکه در سال گذشته ۱۱۲ نفر از نیرو‌های جدید در سپاه فجر از گروه‌های جهادی جذب شدند، ادامه داد: ماموریت سپاه فجر را در حوزه جنگ نرم و نیمه سخت و سپاه فرودگاه و در حوزه جنگ سخت با لشکر عملیاتی عنوان کرد.

در پایان این اجلاسیه از نمایندگان گروه‌های جهادی منتخب کشوری و استانی تقدیر شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.