اسحاق کشاورز گفت: اگر رقابت قرآنی مدهامتان از حالت مجازی به صورت حضوری برگزار شود قطعا تاثیر آن بر مخاطبان و افراد جامعه دوچندان خواهد بود.
وی افزود: وقتی که آموزههای قرآن وارد جامعه ما شود قطعا ناهنجارهایی که وجود دارد از بین میرود.
وی با بیان اینکه قرآن خواندن فقط قرائت نیست، افزود: قرائت مقدمهای برای درک مفاهیم قرآنی است و باید بدانیم که قرآن کریم از ما چه میخواهد.
مدیرعامل اتحادیه قرآنی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه در قرآن روی اخلاقیات خیلی توجه شده است، یادآور شد: وظیفه ما این است که به سمت و سوی قرآن حرکت و مردم را به قرآن خواندن تشویق کنیم.
وی با تاکید بر اینکه جایگاههایی را برای سهل و آسان بودن آموزش برای مربیان قرآنی ایجاد کنیم، گفت: حدود ۲۰۰ تشکل قرآنی در سطح استان داریم که این تشکلهای قرآنی نیاز دارند که مسوولان به آنها توجه کنند تا تقویت شوند و بتوانند خودشان را حفظ و برای جامعه برنامه داشته باشند.
کشاورز به دیدار فعالان قرآنی با مقام معظم رهبری در اولین روز ماه مبارک رمضان اشاره کرد و افزود: مقام معظم رهبری در این دیدار فرمودند هر مسجدی به پایگاه قرآنی تبدیل شود و درخواست ما از مساجد این است که به این سمت و سو حرکت کنند.
وی تصریح کرد: اتحادیه موسسات قرآنی این آمادگی را دارد از هر مسجدی هر چندنفر معرفی کنند دورههای تربیت معلم آموزشیاری دورههای قرآن کریم را برگزار کنیم که هر کدام در مساجد خودشان کار قرآنی را انجام دهند.