رحمانی بیان کرد: ظرفیت شناسی، جریانیابی، شناسایی فعالان عرصه سبک زندگی و استعدادهای بالفعل از جمله اهداف این جشنواره است. همچنین شناسایی آثار فاخر مرتبط با سبک زندگی، ایجاد شبکه تعاملی و ارتباطی بین فعالان عرصه سبک زندگی در این عرصه از دیگر اهداف جشنواره ملی کتاب سبک زندگی است.
او تصریح کرد: باتوجه به فقدان مبانی نظری و فکری مرتبط با حوزه سبک زندگی ایرانی و اسلامی، دبیرخانه تلاش کرد تا از طریق ارتباط با مراکز آموزشی، حوزوی و دانشگاهی، اقدام به برگزاری میزگردها و نشستهای ترویجی و تخصصی کند که در این راستا، مراکز عالی بزرگی همکاری کردند از جمله دانشگاه تهران، پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات وزارت ارشاد، موسسه مطالعات فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، دانشگاه فردوسی، مرکز مدیریت حوزه علمیه قم، پژوهشکده اسلام تمدنی و... که در قالب شناسایی مسائل مرتبط به برگزاری میزگرد و نشست پرداختند.
مدیرکل آموزش دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی و دبیر چهارمین دوره جشنواره ملی کتاب سال سبک زندگی با بیان این که در موضوع سبک زندگی، ضعف محتوا و منبع داریم تاکید کرد: نیازمند اجتهاد و تولید علم هستیم و امیدواریم این جشنواره منشا اثر و نقطه جدیدی در این عرصه باشد.