دستیار ویژه رئیس جمهور در امور مردمی‌سازی دولت با تصریح بر اینکه مردمی‌سازی از ابتدای پیروزی انقلاب و تأسیس نظام جمهوری اسلامی باب شد، گفت: آیت‌الله رئیسی بر مردمی‌سازی دولت تاکید ویژه دارد.

سیداحمد عبودتیان در جلسه شورای اداری استان فارس با اشاره به سالروز آزادسازی خرمشهر، گفت: به فرموده مقام معظم رهبری، فتح خرمشهر، فتح یک شهر نبود، بلکه از زمان پیروزی خرمشهر تغییر معادله تلخ به معادله شیرین بود و سرنوشت جنگ را عوض کرد.

او با اشاره به اتفاقات اخیر از شهریور سال گذشته تا کنون، تصریح کرد: بحث آزادسازی خرمشهر، الگویی است که اگر خوب تبیین شود، با دست خالی در زمان جنگ، چه پیروزی‌هایی در پی دارد و باور آن در نوجوانان و جوانان باید شکل بگیرد.

دستیار ویژه رئیس‌جمهور در امور مردمی‌سازی دولت، بحث مردمی‌سازی دولت را یک ضرورت و امری واجب عنوان کرد و گفت: یک مدیر صالح، وقتی امکانات، بودجه و نیرو‌ها و دارایی‌های خود را با مشکلات و مسائل در ترازو می‌گذارد، متوجه می‌شود که این‌مشکلات صرفا با تزریق مادی قابل حل نیست.

عبودتیان گفت: جمهوری اسلامی یک الگویی را اتخاذ کرده که بدون پشتیبانی هیچ‌کشور خارجی توانسته در مقابل دنیا بایستد و امام راحل با آن الگو و مبنا انقلاب را در اوج محبوبیت به پیروزی رساند و وارد ایران شد.

او گفت: مردمی‌سازی از ابتدای پیروزی انقلاب و تأسیس نظام جمهوری اسلامی باب شد و در زمانی که گروهک‌های مختلف جامعه را ناامن کرده بود، امام راحل این مسئله را نهادینه کرد و فرمود "هر خانه، سه خانه اطراف خود را کنترل کند" و اینگونه امنیت برقرار شد، و تاسیس سپاه، بسیج، جهادسازندگی و اینگونه نهادها، نماد مردمی‌سازی دولت است.

عبودتیان با اشاره به حضور مردم در جنگ و نیرو‌های بسیجی، تصریح کرد: هشت سال دفاع مقدس با وجود خزانه خالی دولت، به صورت مردمی اداره شد.

او با یادآوری کنترل کرونا توسط جهادگران بسیجی و مردم، به حضور مردم در سیل و زلزله و دیگر موارد طبیعی و غیرطبیعی اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری هم روز تنفیذ حجت‌الاسلام رییسی، کلید کار را دست مردم دانستند. 

دستیار ویژه رئیس‌جمهور در امور مردمی‌سازی با بیان اینکه هرجا که الگو باشد، مردم هم پای کار هستند، تصریح کرد: این ساختار را آیت‌الله رییسی برای این تاسیس کرده تا میان مدیران گفتمان سازی شود و فضای قانونی و اجتماعی برای این امر فراهم شود. 

وجود حلقه‌های میانی، یکی از راه‌های گفتمان سازی است که عبودتیان با اشاره به آن، از حضور این حلقه‌ها برای حضور مردم در عرصه جامعه در امور مختلف دانست.

سردار سعید کوشکی جهرمی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس فارس نیز گفت: دفاع مقدس، حلقه پیوند ساحت سیاسی، اجتماعی و اعتقادی نظام اسلامی است و قله‌ای است که همه اتفاقاتی که در تاریخ ایران اسلامی رخ داده، در دامنه این قله است.

او با بیان اینکه یکی از بنیان‌های اساسی راهبری‌های انقلاب اسلامی، توجه ویژه به دفاع مقدس است که حاصل خون پاک‌ترین انسان‌های تاریخ است، تصریح کرد: به عنوان یک سرباز می‌گویم هرجا که طبق تاکیدات مقام معظم رهبری، از این گنج استفاده کردیم، پیشرفت کردیم.

سردار کوشکی با اشاره به گریز زدن‌های مقام‌معظم رهبری در دیدار‌های مختلف به دفاع مقدس تاکید کرد: اگر می‌خواهیم در این جنگ ترکیبی پیروز باشیم، باید از ظرفیت دفاع مقدس و مناسبت‌های مرتبط با آن حداکثر استفاده را ببریم.

او با اشاره به سابقه و پیشینه استان فارس و رتبه سوم این استان در دفاع مقدس، گفت: متأسفانه در بحث گرامیداشت‌ها و استفاده از این ظرفیت، در رتبه‌های آخر کشور است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس فارس با بیان اینکه یادمان‌های شهدا در شهر‌ها نقطه اتصال مردم و شهدا هستند، تصریح کرد: برای سوم خرداد یک ستاد استانی در استان و در شهرستان‌ها به ریاست فرمانداران و دبیری نواحی مقاومت تشکیل شده است.

سردار کوشکی با اشاره به برنامه‌های سوم خرداد، آن‌ها را کم، اما پرمحتوا و تاثیرگذار عنوان کرد و افزود: صبحگاه مشترک با میزبانی سپاه فجر، تجلیل از فاتحان خرمشهر، فضاسازی و تبلیغات محیطی در شهر‌ها و ادارات، برگزاری جشن پیروزی و فتح خرمشهر، اجرای برنامه تبیینی دلایل ادامه جنگ بعد از فتح خرمشهر، از برنامه‌های پیش‌بینی شده این بنیاد در سالروز آزادسازی خرمشهر است.

به گفته او، برگزاری اردو‌های خانوادگی در باغ موزه دفاع مقدس، شناسایی پروژه‌های عمرانی استان، رقابت‌های ورژشی، نهضت روایتگری، سرکشی از خانواده معظم شهدا و ایثارگران به ویژه خاطرات در فتح خرمشهر، از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده به مناسبت سوم خرداد است.

آیت‌الله دژکام نماینده، ولی فقیه در فارس در این راستا تاکید کرد: در این مراسمات، باید خدمات نظام، و فرهنگ دفاع مقدس نهادینه شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.