آقای فیروزی در نشست شورای آرد و نان شهرستان اسکو با اشاره به گردشگر پذیر بودن منطقه بر ضرورت نحوه توزیع متوازن واحدهای نانوایی در نقاط مختلف شهرستان تاکید کرد و گفت: لازم است در جهت برخورداری مردم از نان سالم و دسترسی آسان به نانواییها نسبت به ساماندهی واحدهای نانوایی اقدام کرده و با در نظر گرفتن شاخصهایی از قبیل تراکم جمعیتی، موقعیت و سهمیه موجود نسبت به مدیریت صحیح و اصولی آنها نظارت داشته باشیم.
وی همچنین بر ضرورت نظارت بر نحوه عرضه و قیمت گذاری انواع نان استحصالی توسط نانوایان تاکید کرد و افزود: عدم رعایت ساعات پخت، عدم عرضه نان با قیمتهای مصوب به مشتریان، عدم رعایت بهداشت و کم فروشی توسط نانوایان رصد شده و در صورت تخلف و سرپیچی از مقررات سهمیه نانوایان متخلف قطع و به افراد واجد شرایط واگذار خواهد شد.