نحوه صحیح جوشاندن شیر برای جلوگیری از تب مالت آموزش داده شده است.
احتمال دارد که شما چندین بار شیر نجوشیده مصرف کرده باشید، اما مشکلی برایتان پیش نیامده باشد، اما همواره باید مراقبت کرد، زیرا مصرف شیر نجوشیده احتمال ابتلا به بیماری تب مالت را افزایش میدهد.
اینا آموزش شون بدرد خودشوش میخوره
اول یکه کاری رو انجام میدن و بعد درموردش فکر میکنن که درسته یانه....!!!
کاربرای عزیز باید شیر رو با قاشق استیل (همین قاشق های فلزی که در منزل هست) به مدت ۲۰ دقیقه خوب بجوشانیم بعد مصرف کنیم
اوووووووووووووووووفففففففففففف
اول یکه کاری رو انجام میدن و بعد درموردش فکر میکنن که درسته یانه....!!!
کاربرای عزیز باید شیر رو با قاشق استیل (همین قاشق های فلزی که در منزل هست) به مدت ۲۰ دقیقه خوب بجوشانیم بعد مصرف کنیم