نحوه صحیح جوشاندن شیر برای جلوگیری از تب مالت + فیلم

نحوه صحیح جوشاندن شیر برای جلوگیری از تب مالت آموزش داده شده است.

احتمال دارد که شما چندین بار شیر نجوشیده مصرف کرده باشید، اما مشکلی برایتان پیش نیامده باشد، اما همواره باید مراقبت کرد، زیرا مصرف شیر نجوشیده احتمال ابتلا به بیماری تب مالت را افزایش می‌دهد.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۴ ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲
سلام جالبه برنامه در مورد سلامت هست بعد از قاشق پلاستیکی درون شیر داغ استفاده میشود!!!!!!!!!!!!
اوووووووووووووووووفففففففففففف
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۱ ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲
اینا آموزش شون بدرد خودشوش میخوره
اول یکه کاری رو انجام میدن و بعد درموردش فکر میکنن که درسته یانه....!!!
کاربرای عزیز باید شیر رو با قاشق استیل (همین قاشق های فلزی که در منزل هست) به مدت ۲۰ دقیقه خوب بجوشانیم بعد مصرف کنیم