رئیس پارک علم و فناوری همدان، از پذیرش ۵۰ طرح جدید طی سال گذشته در مرکز رشد پارک علم و فناوری همدان خبر داد.

مجید کزازی از پذیرش ۵۰ طرح جدید طی سال گذشته در مرکز رشد پارک علم و فناوری همدان خبر داد و گفت: از ۵۰ طرح جدید پذیرش‌شده، شش طرح در مقطع کانون شکوفایی خلاقیت، ۲۸ طرح در مقطع پیش رشد و ۱۶ طرح در مرکز رشد پذیرش شده اند و در زمینه‌های مختلفی از جمله فناوری و اطلاعات، ساخت تولید و مکانیک، برق و الکترونیک، کشاورزی و صنایع غذایی و محیط زیست، شیمی و مواد عمران و سلامت فعالیت دارند.

اوافزود: فناورانی که در پارک علم و فناوری همدان پذیرش و استقرار می‌یابند، علاوه بر بهره‌مندی از مزایای خدماتی پارک، از جمله فضای دفتری، انواع مشاوره‌های کسب و کار و مالکیت فکری، معافیت‌های مالیاتی، استفاده از برند پارک علم و فناوری همدان، از تسهیلات حمایتی و استقرار نیز برای توسعه فعالیت تجاری خود بهره‌مند می‌شوند.

این مسئول درباره حمایت‌های قانونی پارک علم و فناوری همدان از شرکت‎های دانش بنیان به منظور حمایت از تولید داخلی گفت: اگر تولیدات این شرکت‌ها نیاز داخلی را تامین کند می‌توان از طریق مکاتبه با سازمان‌های مختلف از تولید داخلی آنان حمایت کرد.

کزاری تصریح کرد: تسهیل امور اداری و حضور در نمایشگاه‌های مختلف برای معرفی محصولات دانش بنیان از دیگر مزایای حضور این شرکت‌ها در پارک علم و فناوری است.

کزازی با بیان اینکه نوآوران می‌توانند پس از بررسی و پذیرش، جهت بهره مندی از حمایت‌های مورد نظر در این مرکز مستقر شوند، گفت: طول مدت زمان عضویت در این مرکز در دوره کانونی حداکثر ۹ ماه است و زمانی که توانستند ایده محوری خود را طراحی و نمونه سازی نمایند به مرحله پیش رشد تبدیل وضعیت می‌شوند و می‌توانند به مدت ۹ ماه درمرکز رشد همدان مستقر شوند. در دوره رشد نیز واحد‌هایی که ماهیت حقوقی دارند و ثبت شرکت انجام داده اند و نمونه تجاری محصول آن‌ها ساخته شده است می‌توانند حداکثر تا ۳ سال در مرکز رشد پارک استقرار داشته باشند.

رئیس پارک علم و فناوری همدان با بیان اینکه ۹۵ مرکز رشد در پارک علم و فناوری همدان مستقر هستند، ابرازداشت: سال گذشته ۲۴ واحد فناور از مرکز رشد خارج شدند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار