عابد محمدی با بیان اینکه نقاط حادثه خیز راههای کهگیلویه و بویراحمد تا پایان امسال رفع و ایمن سازی خواهند شد، گفت: ۴ هزار و ۴۰۰ کیلومتر راه روستایی در استان وجود دارد که از این میزان تاکنون بیش از ۲ هزار ۳۰۰ کیلومتر آسفالت شده است و مابقی خاکی هستند.
او با اشاره به آسفالت ۱۱۰ کیلومتر جاده روستایی در سال ۱۴۰۱ اشاره کرد و افزود: ۱۳۰ کیلومتر راه روستایی استان آماده آسفالت است که درصورت تامین اعتبار به موقع این میزان و آسفالت را امسال به ۱۵۰ کیلومتر خواهیم رساند.
محمدی با بیان اینکه ۲۳۳ نفر در تصادفات رانندگی استان فوت کردند که این تعداد نسبت به سال قبل ۱۹ درصد افزایش نشان میدهد، ادامه داد: پارسال ۶۳ میلیون تردد در راههای استان ثبت شد که این میزان تردد نسبت به سال قبل ۳۸ درصد افزایش داشته است.
این مقام مسئول با بیان اینکه در زمینه کنترل رشد تصادفات جزو استان اول کشور بودیم، اضافه کرد: تلفات جادهای استان در نوروز ۱۴۰۲ کاهش ۱۸ درصدی داشت، همچنین تلفات تصادفات رانندگی در فروردین ماه امسال نیز ۵۱ کاهش یافت.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای کهگیلویه و بویراحمد میگوید: ۳۵ کیلومتر قرارداد نصب نیوجرسی در محورهای مواصلاتی استان منعقد کردیم و توانستیم با وجود محدودیتهای اعتباری این میزان را نصب کنیم که پس از نصب نیوجرسی در محور «یاسوج به اصفهان» تصادفات فوتی و جرحی کاهش یافت، به طوری که از زمان نصب نیوجرسی تاکنون حتی یک مورد فوتی در این محور نداشته ایم.
او در خصوص رفع نقاط حادثه خیز در محورهای ارتباطی استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: از سال ۹۵ تا کنون ۵۶ نقطه حادثه خیز در راههای ارتباطی استان شناسایی شد که ۴۵ نقطه کامل رفع و اصلاح شدند ۱۰ نقطه نیز در سال ۱۴۰۱ اصلاح و رفع شد.
محمدی افزود: ۱۱ نقطه حادثهخیز باقیمانده قرارداد بسته شد که در حال رفع هستند و تا پایان ماه سال۱۴۰۲ نقاط حادثهخیز راههای استان کامل رفع و ایمن سازی خواهند شد.
او ادامه داد: یکی از این نقاط حادثه خیز در محدوده تونل "گل زردی" تا "سر گچینه" به طول ۶ کیلومتر است که از محل اعتبارات ملی و سفر ریاست جمهوری با ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی ایمنسازی در حال انجام است، همچنین در محور "باشت به چرام" که همچون زخم کهنهای شده، از سال گذشته در دستور کار قرار گرفت و دو قرار داد در این قسمت بسته ایم، بیش از ۱۰۰میلیارد تومان اعتبار دارد که در صورت تامین اعتبار تا پایان ۱۴۰۲ بطور کامل به بهره برداری میرسد.
محمدی اضافه کرد: ۴ کیلومتر در محور یاسوج به چرام (سپیدار به سادات) اصلاح، تعریض و ایمنسازی میشود، همچنین در محور یاسوج به شیراز محدودهی مله شوره و در محور یاسوج به بابامیدان در منطقه چشمه پلنگی نیز اصلاح و ایمن سازی خواهند شد.
او میگوید: در رابطه با راهداری زمستانی طی امسال به طور ویژه عملیات انجام دادیم، زیرا در این زمینه با کمبود امکانات و ماشین آلات مواجهیم و بیشتر ماشین آلات راهداری استان فرسوده هستند، در حال پیگیری هستیم این مشکل رفع شود، البته ۵ دستگاه ماشین آلات راهداری به ناوگان راهداری استان اضافه شد و همچنین ۳ دستگاه نمک پاش به استان اختصاص یافت.
محمدی گفت: با وجود کمبودها و مشکلات برای راهداری زمستانی، راهداران به صورت شبانه روزی تلاش کردند، تمام توان خود را به کار گرفتند و اجازه مسدود شدن راههای استان را ندادند.
او افزود: طی سال جاری عزممان را با دو اولویت کاری ایمن سازی راههای استان با حذف و اصلاح نقاط حادثه خیز و تکمیل بهسازی و نگهداری راههای روستایی استان جزم کرده ایم.