دومین جشنواره غذای ملل با همکاری معاونتهای امور بینالملل و دانشجویی در دانشگاه امام خمینی (ره) برگزار شد.
در این جشنواره تیمهای دانشجویی از کشورهای لبنان، سوریه، عراق، یمن، پاکستان، افغانستان ضمن رقابت با یکدیگر بخشهایی از فرهنگ غذاییشان را معرفی کردند.
قاسمزاده رییس دانشگاه بینالمللی امام خمینی در آیین افتتاح این جشنواره اظهارکرد: برگزاری این گونه برنامههای فرهنگی در تقویت روحیه دانشجویان بینالملل و ایجاد شور و نشاط و پویایی در آنها مؤثر است.
وی افزود: دانشگاه همواره از برنامههای فرهنگی چه در خصوص دانشجویان ایرانی و چه درباره دانشجویان بینالملل حمایت کرده و به برنامههای شاخص فرهنگی نگاه ویژه دارد.