ارسلان مالکی گفت: براساس این تفاهمنامه زمینی با ظرفیت جمعیتپذیری حدود ۳ هزار نفر برای ساخت مسکن به شرکت پتروشیمی در قالب انعقاد قرارداد اختصاص یافته است که این اقدام موجب گسترش شهرکهای صنعتی و اسکان نیروهای بومی در منطقه میشود.
به گفته معاون وزیر راه و شهرسازی این امر علاوه بر حل مشکل مسکن در کشور میتواند از پدیده مهاجرت بیرویه نیروی کار بومی به مرکز هم جلوگیری کند.
این مدیر ارشد حوزه مسکن کشور با اشاره به اینکه زمین اختصاص یافته برای انجام این تفاهمنامه مراحل الحاق به محدوده شهر را طی کرده و طرح تفصیلی دارد، تصریح کرد: این امر باعث میشود روند اجرای پروژهها به مراتب تسریع شود.
سرپرست سازمان ملی زمین و مسکن باردیگر بر آمادگی این سازمان برای انعقاد توافقات مشابه با مجموعههایی که ظرفیت مشارکت در تامین مسکن کارکنانشان را دارند تاکید کرد و اظهار کرد: سازمان ملی زمین و مسکن آمادگی اختصاص زمین به نهادها و دستگاههای مختلف برای ساخت مسکن در شهرهایی که اراضی دولتی موجود است را دارد و در شهرهایی که زمین دولتی نداشته باشیم با ارائه تسهیلات قانونی برای الحاق زمینهای مازاد دستگاهها میتوانیم در تامین مسکن کارکنان این مجموعهها اقدام کنیم.
او افزود: درصورت همکاری دستگاه ها برای اختصاص اراضی مازاد روند اعطای زمین به متقاضیان افزایش یافته و این اقدام خود زمینه ساز توسعه طرح ویلایی در کشور می شود.
مالکی بیان کرد: تاکنون ۳۰ هزار هکتار از اراضی برای اجرای طرح ویلایی سازی در کشور تخصیص یافته است.
براساس این گزارش در حال حاضر با توجه به آنکه بسیاری از متقاضیان خود اعلام آمادگی کرده اند که با در اختیار گرفتن اراضی اقدام به ساخت مسکن تدریجی می کنند بنابراین در این شرایط دستگاه ها با ارائه اراضی مازاد خود می توانند روند ساخت مسکن ملی را تسریع کنند.