مدیرکل دامپزشکی استان ایلام گفت: ۱۵ اکیپ دامپزشکی در سطح استان ایلام فعال هستند.

یونس احمدی مدیرکل دامپزشکی استان ایلام اظهار کرد: تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی و خطرناک مشترک بین انسان و دام است و علائمی نظیر تهوع، تب شدید و درد مفاصل دارد.

وی مطرح کرد: مهمترین توصیه ما به مردم برای پیشگیری از این بیماری این است که مصرف کنندگان گوشت مورد نیاز خود را از قصابی‌ها و مراکز مجاز مورد تایید دامپزشکی خریداری کنند.

مدیرکل دامپزشکی ایلام افزود: گوشت خام قرمز قبل از مصرف باید حداقل ۲۴ ساعت و جگر و سایر آلایش‌های دامی نیز ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شوند.

وی اظهار کرد: ۱۵ اکیپ دامپزشکی در سطح استان وظیفه مراقبت‌های بهداشتی و نظارتی بر فرآورده‌های دامی مورد نیاز مردم را دارند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.