علیرضا میرآقایی اظهار داشت: اگر امکانات بیشتری در اختیار این مجموعه قرار بگیرد و همچنین نفرات بیشتری در مجموعه سنگ آهن بیجار مشغول به کار شوند میتوان سالانه مقدار بیشتری سنگ آهن از این معدن استخراج کرد.
او افزود: محصول تولید شده توسط این کارخانه از نوع سنگ آهن کنسانتره بوده و عیار آنها ۶۸ درصد است و نوع خوراک محصولات سنگ آهن بیجار، سنگ آهن کم عیار و عیار متوسط مگنتیکی است.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان بیجار بیان کرد: یکی از مهمترین راههای اشتغال زایی و کسب درآمد از طریق معادن سنگ آهن ایجاد کارخانه فولادی همان زنجیره فولاد است که با توجه به برنامه ریزیها و پیگیریهای مستمر خوشبختانه در حال حاضر روند رو به رشدی دارد.
میرآقایی در ادامه سخنان خود یادآور شد: همچنین معدن سنگ آهن قراکند از ظرفیتهای مهم اشتغالزایی در بیجار است که سالیانه ۸۰ تا ۱۲۱ هزار تن سنگ آهن از آن استخراج میشود.
او ادامه داد: این معدن ظرفیت بسیار خوبی در منطقه کرانی بیجار است که در مجموع ظرفیت ۱۲۱ هزار تن با عیار ۵۲.۴ درصد را دارد.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان بیجار با تاکید بر اینکه مهمترین هدف ما افزایش ظرفیت تولید معدن سنگ آهن قراکند است، گفت: سالانه حدود ۱۲۱ هزار تن سنگ آهن در این مجموعه فروخته و تبدیل به کنسانتره و از معدن خارج میشود.
میرآقایی اظهار داشت: در حال حاضر ۳۰ نفر به طور مستقیم در این معدن مشغول به کار هستند که بیش از ۹۰ درصد آنها بومی هستند و با ایجاد کارخانه کنسانتره در این معدن اشتغالزایی برای ۱۰۰ نفر به طور مستقیم ایجاد میشود.
او در بخش پایانی از سخنان خود با اشاره به اینکه معادن سنگ آهن از مهمترین ظرفیتهای اشتغالزایی پایدار در استان کردستان است بیان کرد: شهرستان بیجار در مجموع با ۵ معدن سنگ آهن نقش مهمی در این زمینه ایفا میکند.