مهندس عباس ایزدی گفت: همچنین طی سال گذشته بیش از ۸۰ دستگاه پزشکی احیا شده به ارزش تقریبی ۵۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی زیر پوشش این دانشگاه تحویل و به چرخه استفاده بازگردانده شده است.
وی ادامه داد: انجام تعمیرات تخصصی دستگاههای پزشکی و نظارت بر نحوه اجرای آن و تهیه و اعلام طرحهای پیشنهادی مرکز بازچرخانی تجهیزات پزشکی مستعمل از جمله خدمات معاونت تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال گذشته بوده است.
مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: امروزه اهمیت تجهیزات و اقلام پزشکی در نظام سلامت جامعه بر کسی پوشیده نیست، چراکه با پیشرفت فناوری و ساخت تجهیزات پزشکی جدید، سرمایه و هزینه زیادی از بخش بهداشت و درمان در این بخش صرف میشود.
وی ادامه داد: استفاده از تجهیزات پزشکی علاوه بر اهداف پزشکی، میتواند با هدف افزایش بهرهوری، سهولت انجام امور، کاهش بار کاری پرسنل و کاهش خطرهای احتمالی برای پرسنل و بیماران منجر شود.
ایزدی با بیان اینکه اطمینان از کارکرد صحیح و موثر تجهیزات پزشکی از اهمیت ویژهای برخوردار است، افزود: این امر با توجه به نقش حساس و حیاتی این تجهیزات توجه بیش از پیش و لزوم یک برنامه دقیق و مدون و کلان را در عرصه مدیریت نگهداشت تجهیزات پزشکی میطلبد.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۸ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه، نیشابور و دانشکده علوم پزشکی تربتجام است.