عبدالرسول جوکار مدیر جهاد کشاورزی کوار اظهار کرد: امسال کشاورزان کوار ۲۰۰ هکتار از زمینهای زراعی خود را به کشت سیر اختصاص داده اند و پیش بینی میشود بالغ بر ۴ هزار تن از این محصول برداشت کنند.
او افزود: نیاز آبی کم، اقتصادی بودن تولید، قابلیت عرضه به شکل خشک وتر و همچنین سهولت انبارداری از ویژگیهای مثبت کاشت این محصول است.
مدیر جهاد کشاورزی کوار تصریح کرد: این گیاه در شهرستان کوار در ماههای مهر و آبان کشت میشود و برداشت آن تا خرداد ماه ادامه دارد، متوسط عملکرد سیر خشک در شهرستان ۲۰ تن در هکتار است.
جوکار بیان کرد: محصول تولیدی به دلیل کیفیت مطلوب به نقاط مختلف کشور و کشورهای حوزه خلیجفارس صادر میشود.