حجت الاسلام و المسلمین عبدالکریم عابدینی در دیدار جمعی از فرماندهان ارشد نظامی و مسوولان استان که به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر در عملیات بیتالمقدس انجام شد، اظهار کرد: خداوند در آیه ۹ سوره احزاب میفرماید "ای کسانی که ایمان آوردهاید نعمت خدا را بر خود به یاد آرید آنگاه که لشکرهایی به سوی شما در آمدند پس بر سر آنان تندبادی و لشکرهایی که آنها را نمیدیدید فرستادیم و خدا به آنچه میکنید همواره بیناست".
امام جمعه قزوین خاطرنشان کرد: خداوند در این آیه میفرماید ما باد و لشکریانی که شما حتی به اندازه باد هم اثر آنها را نمیبینید میفرستیم تا به شما یاری کنند، چقدر ما از این کمکها در طول تاریخ انقلاب دیدیم؟ یک نمونه آن طبس است.
نماینده، ولی فقیه در استان قزوین تاکید کرد: طبس عملیات پیچیدهای بود که آمریکاییها هیچ تردیدی نداشتند که به نتیجه میرسد، اما خدا آنها را شکست داد.
امام جمعه قزوین اظهار کرد: عزت و قوت نیز دست خداست، نصرت و پیروزی نیز با خداست، غیر از خدا خبری از پیروزی نیست، اگر ما اینها را خوب باور کنیم میفهمیم دشمن همیشه شکست خورده است، پیروزی همیشه از ناحیه حق است، اینها به عنوان یک اصل هستند، همیشه همین گونه است، البته ممکن است باطل هم جولانی بدهد، اما حتماً پس از آن سرنگونی و شکست دارد.
نماینده، ولی فقیه در استان قزوین بیان کرد: خداوند در آیه ۱۹ سوره سبا راجع به دشمنان میفرماید «وَمَزَّقْنَاهُمْ کُلَّ مُمَزَّقٍ»، یعنی (سخت تار و مارشان کردیم)، یعنی دلهای دشمنان تکهپاره است و دلهایشان با هم نیست.
حجت الاسلام و المسلمین عابدینی خاطرنشان کرد: خداوند راجع به دشمنان و منافقین میفرماید به هم وصل نیستند، مثل چوب خشک هستند و ربطی به هم ندارند، دلشان برای هم نمیسوزد و در آیه ۷۱ سوره توبه راجع به مؤمنین میفرماید اینها دلسوز و، ولی هم هستند، در حقیقت خدا به ما میفهماند شما هم اگر دلسوز و خیرخواه هم نبودید و نسبت به هم صداقت نداشتید، مانند آنها میشوید، یعنی شاخصه شما این است که باید نسبت به هم حالت ولایی داشته باشید، ولایت به معنای دلسوزی، حمایت و نصرت است.
وی تأکید کرد: در خرمشهر نیز این اتفاق افتاد، یعنی نصرت الهی مدنظر رزمندگان بود و خدا هم به وسیله این بندگان خوب خود خرمشهر را آزاد کرد، خدا بدون وسیله کارهایش را پیش نمیبرد، خدا بندگانش را برای این پیروزی بزرگ وسیله قرار داد.
امام جمعه قزوین همچنین گفت: امیرالمؤمنین (ع) در خطبه ۵۶ نهجالبلاغه میفرماید وقتی پیامبر (ص) آمد یک عده ایمان آوردند و یک عده به کفر باقی میماندند، نتیجه این شد که گاهی پدر با پسر میجنگید، گاهی برادر با برادر میجنگید، اکنون نیز ممکن است این گونه باشد، حضرت این را خوب ترسیم میکند و یک عنصر پیروزی را یادآوری کرده و میفرماید وقتی خدا صداقت را در ما دید شکست، خواری و ذلت را بر دشمنان ما نازل کرد و پیروزی را هم برای ما نازل کرد.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: در ایامی قرار داریم که آکنده از حوادث بزرگ و سرنوشتساز است، ولادت علی بن موسیالرضا (ع)، میلاد حضرت معصومه (س)، میلاد حضرت احمد بن موسی (ع)، حوادث خرداد ماه و موارد متعدد دیگری که در این ایام رخ داده است.
وی ادامه داد: اگر یک نفر بگوید انقلاب از کجا شروع شد، در نگاه ابتدایی ما میگوییم انقلاب از ۱۵ خرداد شروع شد، اما وقتی کمی دقیقتر جستوجو میکنیم میبینیم که این انقلاب عقبهای بسیار مهم با فرهنگ غنی و فرهنگی که با فطرت ما انسانها ارتباط تنگاتنگ دارد، گره خورده است.
امام جمعه قزوین عنوان کرد: میگویند بعد از ۱۵ خرداد شاه به امام خمینی (ره) پیغام داده بود و گفته بود اگر دست از کارهایت برنداری من چکمههای پدرم را میپوشم، منظورش این بود که خون و خونریزی، قتل و خشونت صورت میگیرد، گویا امام (ره) نیز در پاسخ به شاه پیغام داده بود تو اگر چکمههای پدرت را پوشیدی من هم ذوالفقار جدم را به دست میگیرم.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین بیان کرد: عقبه انقلاب ما اینهاست، امام (ره) یک روزه نیامد امام خمینی (ره) شود، امام (ره) در زمان سخنرانی قیام ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ کمتر از ۴۰ سال داشتند، این مجتهد جوان، فیلسوف جوان، مفسر جوان و مبلغ دین قطعاً یک عقبهای داشت که اینقدر دارای روحیه بود و میتوانست آنطور اثرگذار حرف بزند.
وی خاطرنشان کرد: ما در زیارت وارث خطاب به امام حسین (ع) میگوییم السلام علیک یا وارث آدم صفوهالله، السلام علیک یا نوح نبیالله، السلام علیک یا ابراهیم خلیلالله، این به معنای ریشههای انقلاب، ریشههای نهضت ما و ریشههای رهبر و امام ما در آن روز و امروز است.