سیف الله اسداللهی روز سه شنبه در حاشیه وبینار تخصصی بررسی آخرین وضعیت گندم و آرد استان های سراسر کشور افزود: در استان البرز تعداد ۲ هزار و ۲۴۲ نانوایی فعال هستند که با نظارت دقیق بر فعالیت نانوایی های استان از تخلف در پخت نان و قاچاق احتمالی آرد سهمیه ای جلوگیری بعملمی آید.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز بیان کرد: فاصله قیمتی نسبتا زیاد بین نان سهمیه ای و آزاد موجب شده است که استقبال مردم به ویژه در مناطق کم برخوردار از نانوایی های آزادپز کم شود و همین امر سبب شده تا این افراد با مشکل درآمدی مواجه شوند.
اسداللهی افزود: پیشنهاد ما این است که برای جبران کمبود نان، آردهای صرفه جویی شده از محل کسر سهمیه واحدهای متخلف را در اختیار نانوایی های آزادپز قرار دهیم و گروه آن ها را از ۳ به ۲ تبدیل کنیم .
او گفت: این پیشنهاد در کارگروه استانی البرز مطرح و تصویب شده که در صورت اجرای آن از قاچاق آرد جلوگیری بعمل خواهد آمد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز گفت: براین اساس رستوران هایی که اقدام به پخت نان می کنند نیز آرد خود را غالبا از راه های قاچاق تهیه می کنند که در البرز مقرر شد لیستی از این رستوران ها که قابلیت پخت نان را دارند تهیه و نسبت به تخصیص آرد بانرخ آزاد به آن ها تصمیم گیری شود.
جلسه ویدئوکنفرانس بررسی آخرین وضعیت آرد و گندم کشور به ریاست ، معاون اقتصادی وزارت کشور و با حضور معاونان اقتصادی استانداران کشور برگزار شد.