همایش ایرانشناسی و توسعه پایدار در دانشگاه میبد برگزار شد.

به مناسبت روز ایرانشناسی، همایش ایرانشناسی و توسعه پایدار در دانشگاه میبد برگزار شد، در این همایش از کتاب ایران شناسی ایرانی رونمایی شد.

این کتاب هفت گفتار از سید محمد بهشتی، محمود جعفری دهقی، محمد تقی رهنمایی، پیام شمس الدینی، علی شهیدی، حسین فتح زاده و سامان قاسمی فیروزآبادی است که به کوشش بهزاد کریمی به چاپ رسیده‌است.

کاوه فرهادی از اساتید دانشگاه و پژوهشگرمحیط زیست در این همایش نزدیکترین نسبت به توسعه در ایران را ایرانشناسی خواند و گفت: ما قنات‌هایی با این پیچیدگی‌ها ساخته‌ایم و بر فرازش تمدن بنا کرده‌ایم و در زیر این قنات‌ها که آسیاب‌هایی بنا شده‌است. 

فرهادی با بیان اینکه ما یاد گرفته‌ایم تمدن خود نه بر دیگری، بر خاک، بر آب و محیط زیست و برای سود بلکه این‌ها را برای برکت بسازیم و برای دیگری درما جاری و ساری شود.

او تصریح کرد: یکی از پایداری‌های ما که دیگری را می‌ساخته، آب بوده‌است و اینکه چرا دیگری یکی از لحظات تعین و تجسمش آب است و چرا پایداری بدون مفهوم دیگری به معنای آب تجلی پیدا نمی‌کند؛ چون ما تمدن خود را بر فراز ۸۳ درصد خشکسالی با مدیریت آب قنات وبردن آب به زیر زمین ساخته ایم. 

فرهادی گفت: مفهوم پایداری و آب با هم درآمیخته است، چون قنات و قنوت و قناعت و رواداری با هم درآمیخته است بنابراین رواداری پایداری ایجاد می‌کرده است؛ پس توسعه در ایران و بین النهرین با مفاهیم پایداری، آب، برکت، قنوت و قناعت در هم درآمیخته‌است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۸ ۰۲ خرداد ۱۴۰۲
با سلام. بالاخره رییس دانشگاه ازاد مهریز از سمتش اخراج شد. بعد از ناکامی مدیریت دانشگاه ازاد مهریز در عدم پذیرش دانشجو و توسعه رشته و به دنبال ان انتقال بیش از 80 درصد کارکنان دانشگاه به واحد های دیگر، دیگر نامی از دانشگاه ازاد مهریز باقی نمانده است. در حال حاضر دانشگاه ازاد مهریز با دو کلاس دانشگاهی و 8 اتاق کارکنان در محیطی مشترک با دانش اموزان و با تعداد 150 دانشجوی حسابداری نفس های اخرش را می کشد. در طول مدیریت اقای صادقی بیشترین لطمه به دانشگاه ازاد مهریز وارد شد.