سرهنگ رسول جلیلیان گفت: مجرمان سایبری با ارسال پیام های جعلی کـه حاوی لینک آ لوده بـه بدافزار هستند با عنوان بروزرسانی یا دریافت اپلیکیشن بانکی اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب بانکی کاربران می کنند.
او افزود: طبق اطلاع کاربران، در برخی پیام رسان های داخلی پیامی مبنی بر بروزرسانی یا دریافت اپلیکشن بانکی ارسال شده که پس از دریافت بدافزار، فرد کلاهبردار به پیامک های گوشی همراه قربانی دسترسی پیدا کرده و حساب بانکی او را پس از دریافت رمز پویا خالی می کند.
رئیس پلیس فتای البرز گفت: کاربران به هیچ وجه پیام و لینک مبنی بر به روز رسانی برنامه بانکی را باز نکنند و فقط از طریق سایت بانک اصلی اقدام به روز رسانی کنند.
جلیلیان افزود: سهل انگاری و ناآگاهی کاربران سبب شده کلاهبرداران از این فرصت سوء استفاده کرده و برداشت غیرمجاز هر روز رو به افزایش است .
او سایت پلیس فتا را مرجع کامل آخرین اطلاعات و تهدیدات سایبری معرفی کرد و از خانواد ها و عموم مردم خواست که برای پیشگیری و مقابله با هرگونه جرایم سایبری به مطالعه توصیه های این سایت بپردازند.
جلیلیان تاکید کرد: کاربران در صورت اطلاع از اینگونه موارد بلافاصله مراتب را از طریق تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به مرکز فوریتهای سایبری پلیس فتا اعلام کنند.