حسین سعیدی در جلسه ساماندهی کارخانههای رب گوجه فرنگی جنوب کرمان که با حضور معاون فرماندار جیرفت، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، مدیر اجرایی دفتر اتاق بازرگانی استان در جنوب کرمان و نمایندگان کارخانه تولید رب گوجه فرنگی در جنوب کرمان برگزار شد بر رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی از سوی همه کارخانههای تولید مواد غذایی تاکید کرد.
با بیان اینکه در کارخانهها ۲ مقوله تولید و بهداشت اهمیت بالایی دارند، گفت: مقوله تولید از سوی اداره کل صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان به بهترین شکل ممکن در حال انجام است و مقوله بهداشت باید از سوی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از طریق ابلاغ مقررات و نظارت انجام شود که خوشبختانه در این امر مهم نیز کاستی وجود ندارد.
معاون امور صنایع اداره کل صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان رعایت نکات و مقررات بهداشتی را از اولویتهای همه واحدهای تولیدی در جنوب کرمان خواند و افزود: باید واحدهای تولید مواد غذایی از طریق آموزش از سوی دانشگاه علوم پزشکی با جدیدترین مقررات بهداشتی آشنا شوند.
او با اشاره به رفع مشکل حمل رب گوجه فرنگی تولید شده در واحدهای تولیدی جنوب کرمان با کمک دفتر اجرایی اتاق بازرگانی در جنوب کرمان بیان داشت: این واحدها میتوانند برای حمل بهداشتی و ارزان از طریق اتاق بازرگانی اقدام نمایند.
سعیدی با اشاره به لزوم ایجاد زیر ساختها لازم برای کارخانههای رب گوجه فرنگی مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی جنوب کرمان بیان داشت: در رابطه با فاضلاب صنایع غذایی از طریق شرکت شهرکهای صنعتی استان این موضوع قابل پیگیری و رفع است.
او با اشاره نقش به کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در رفع مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی جنوب کرمان، تصریح کرد: هر واحدهای تولیدی یا صنعتی میتوانند برای رفع مشکلات خود از طریق این کارگروه در اداره کل صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان اقدام کنند.
در این جلسه نمایندگان ۱۴ واحد تولید رب گوجه فرنگی فعال در جنوب کرمان حضور داشتند.