مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه گفت : ۹۴ درصد از اراضی شهرستان پاوه جزء منابع طبیعی است و تنها ۵ هزار هکتار اراضی آن کشاورزی است.

انشاالله کولانی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه امروز در جلسه کمیته صیانت و حفاظت از اراضی ملی با محوریت اطفا حریق‌های احتمالی در جنگل‌ها و مراتع شهرستان پاوه که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، گفت : ۹۴ درصد از اراضی شهرستان پاوه، جزء منابع طبیعی است و تنها ۵ هزار هکتار اراضی آن کشاورزی است.

وی افزود: پاوه با این وضعیت توپوگرافی بین ۲۰۰ هکتار اراضی، تا ۲ هزار مترمکعب در زمین آب جذب می‌کند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه به نقش و اهمیت جنگل‌ها و منابع طبیعی در رسوب گرد و غبار اشاره کرد و گفت: هر انسان در سال ۲۵۰ کیلوگرم اکسیژن لازم دارد، که هر هکتار جنگل ما تامین کننده ۲ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم اکسیژن هم هست.

وی اشاره‌ای هم به فواید مراتع داشت و افزود: هر هکتار مرتع، ۴۰ برابر زمین عاری از هرگونه پوشش، آب جذب می‌کند.

کولانی پاوه را نگین اورامانات معرفی کرد و یادآور شد: اگر جنگل‌ها از بین بروند، تنها بر سلامت بدن تاثیرگذار نیست، در اقتصاد و از نظر روحی و روانی اجتماعی تاثیر خواهد گذاشت.

وی با بیان چگونگی رخداد حریق‌ها به ارائه گزارشی از حریق‌های سال گذشته در سطح جنگل‌ها و مراتع استان پرداخت و افزود: براساس ارزیابی‌های صورت گرفته، ۶۵ درصد از ۱۰۰درصد حریق‌های بوجود آمده، توسط گردشگران بوده که کشاورزان به صورت آگاهانه ۱۵ درصد، اختلافات قومی قبیله‌ای ۱۴ درصد، ۴ درصد همکاران و سربازان نظامی به صورت ناآگاهانه و ۲ درصد هم از عوامل پیش‌بینی نشده، است .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.