این جلسه با حضور استاندار خراسان رضوی، معاون صدا سازمان صداوسیما جمهوری اسلامی ایران، معاونت فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی، مدیر کل صداوسیمای خراسان رضوی و مدیران رادیوهای سراسری و برخی از مسئولین شهری در مشهد برپا شد.
معاون صدا سازمان صداوسیما جمهوری اسلامی ایران در این جلسه گفت: امسال در رادیو شعار محوری تقویت سرمایه اجتماعی را در دستور کار خود قرار داده ایم، زیرا به واسطه کم کاریهای ما و بیدار بودن و خسته نشدن دشمن و استفاده از دروغ تا حدودی دشمن موفق شده در جامعه تاریک نمایی کند.
علی بخشیزاده افزود: دستگاههای فراوانی برای حضور ۴۰ میلیون زائر سالانه مشهدالرضا فعالیت میکنند که ما با ۷ هزار فرستنده میتوانیم تلاشهای دستگاههای اجرایی استان را پوشش دهیم.
وی گفت: وظیفه رسانه این است که مثل یک مفصل بین دستگاهها و مردم قرارگیرد و کار اطلاع رسانی را دقیق انجام دهد.
بخشی زاده افزود: تقویت امید در جامعه، بالابردن نشاط اجتماعی، اعتمادسازی در جامعه، رضایتمندی مردم، مشارکت مردم و احساس امنیت مردم محورهایی هستند که در دستورکار صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران قرار دارد.
محسن نصرپور، مدیر کل صداوسیمای خراسان رضوی در این جلسه گفت: در استان خراسان رضوی بهویژه مشهدمقدس دستاوردهای بزرگی از جمله فعالیت دومین مترو گسترده کشور تا حوزه جذب سرمایهگذارهای خارجی رخ داده است که دشمن تلاش میکند این اخبار امید بخش به گوش مردم نرسد.
وی افزود: ۳۲۰ فرستنده رادیویی و تلویزیونی در استان خراسان رضوی فعال است که بیشترین تعداد در کشور محسوب میشود.
نصرپور ادامه داد: روز قبل از میلاد حضرت امام رضا (ع)، اجتماع بزرگ خانوادههای امام رضایی از ترمینال تا حرم مطهر رضوی برگزار میشود که پیشنهاد داریم یک استودیو رادیویی در این روز برای همکاران در شبکههای مختلف در خیابان امام رضا (ع) دایر شود.
یعقوبعلی نظری، استاندار خراسان رضوی نیز ضمن تبریک دهه کرامت گفت: حرم مطهر علی بن موسی الرضا برای ما یک منبع است و ما بایدبرای استفاده از این منبع تمام تلاش خود را برای اتصال دلهای عاشقان ائمه اطهار به حرم رضوی به کار بگیریم.
صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران ۹۹ شبکه رادیویی دارد که در این نشست ۱۵ شبکه رادیویی با دستگاههایی اجرایی استان خراسان رضوی توافق نامه امضا کردند.
منبع: صدا و سیما