شهسواری مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی آذربایجان غربی گفت: میزان مصرف روزانه مرغ گرم در سطح استان به طور میانگین ۲۱۰ تا ۲۳۰ تن است که امروز، ۲۱۰ تن مرغ گرم در بازار استان توزیع شده است.
وی اضافه کرد: آذربایجان غربی یکی از قطبهای تولید گوشت مرغ در کشور محسوب میشود و با توجه به جوجه ریزی ۴ میلیون و ۴۲۷ هزار قطعه در فروردین ماه، هیچ کمبودی در تأمین مرغ استان وجود ندارد و حتی مازاد بر مصرف نیز تولید شده است.
۷۴۸ مرغداری گوشتی با ظرفیت ۱۶ میلیون قطعه در هر دوره و ۱۲ کشتارگاه مرغ، در سطح استان فعال هستند تا گوشت مرغ مورد نیاز مردم استان را تأمین کنند.