حجت الاسلام یاسین حسن زاده امروز در جلسه مشترک با مدیرکل تبلیغات اسلامی استان، گفت: ما برای تحقق کارکرد، مدل و گفتمان امامت مساجد «عملیات مسجد به مسجد» را با همکاری امامان محله و مساجد اجرا میکنیم.
راهیار منطقه ای شمال غرب بنیاد هدایت کشور بر ضرورت توانمندسازی امامان مساجد تاکید کرد و می گوید: هدف از برگزاری دورههای توانمندسازی، ایجاد انگیزه و گفتمان سازی شبکه امامت در بین امامان مساجد است تا مسجد به کانون علم نو و حرف تازه تبدیل شود.
او به برنامه ریزی فرهنگی برای یک هزار مسجد در سراسر کشور اشاره کرد و گفت: در راستای توسعه فعالیتهای فرهنگی، یک هزار مسجد در کل کشور در نظر گرفته و به بهانه طرح «محله همدل» با امام محله و افراد مرتبط با مسجد در راستای احصای نیازمندیهای فرهنگی آنها و تشکیل شناسنامه برای مساجد، گفتمانهای مستمر برگزار میکنیم.
حجت الاسلام حسن زاده تحقق تمدن اسلامی را لازمه ظهور عنوان کرد و می گوید: به فرموده مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی برای ظهور لازم است و باید از سوی عموم مردم علی الخصوص فعالان فرهنگی و تبلیغی مورد توجه قرار گیرد.
او بر انتقال جامعه پردازی به مساجد در قالب گفتمان تاکید کرد و گفت: نقش جامعه پردازی مساجد نیازمند مردمی سازی فعالیتها و تغییر نگاه نهادی مردم به امور مساجد است تا در مردم حس مسئولیت پذیری در قبال تعالی مساجد تقویت شود.
حجت الاسلام حسن زاده استفاده از نیروهای جهادی را عامل مؤثر در پیشبرد امور فرهنگی عنوان کرد و می گوید: برای موفقیت در احیای کارکرد اجتماعی مساجد باید اقتضائات استان و ضرویات فرهنگی نوشته شود تا دچار فرسایش و اتلاف وقت نشویم.
راهیار منطقهای شمالغرب کشور شناسایی مساجد شاخص را اولویت اصلی در تعالی شبکه امامت عنوان کرد و گفت: بهره گیری از ظرفیت افراد شاخص استان، اکتفا نکردن به آمار و گزارش، احصای ظرفیتها برای تمدن سازی و جریان سازی از جمله راهکارهای مؤثر در تقویت شبکه امامت مساجد است.
حجت الاسلام حسن زاده بر محوریت بخشی به مساجد در امور مختلف اجتماعی تاکید کرد و می گوید: حسینیهها، دارالقرآنها و مراکز فرهنگی که خارج از مساجد به ارائه فعالیت میپردازند، باعث از بین رفتن محوریت مساجد شده لذا باید با انسجام بخشی به امور، مرجعیت مساجد را احیا کرد.