جعفر نصوری معاون عمران روستایی بنیاد مسکن استان کرمانشاه با اشاره به اینکه سامانه پنجره واحد زمین یکی از ۲۳ پروژه اولویتدار و تسهیلگر دولت الکترونیک است، گفت : سامانه پنجره واحد مدیریت زمین سبب تسهیل در اجرای طرحهای هادی روستایی در استان میشود.
وی با تأکید بر جلوگیری از پدیده شوم زمینخواری با استفاده از طرح پنجره واحد مدیریت زمین عنوان کرد: پنجره واحد مدیریت زمین دو بخش دارد که یک بخش آن پایش است و در این بخش دستگاههای اجرایی اطلاعات خود را در سامانه قرار میدهند و سامانه به طور اتوماتیک تعرضهایی که وارد میشود را به دستگاه مربوطه اطلاع میدهد.
نصوری گفت: بخش دوم سامانه ارائه خدمات است که هدف این است ارباب رجوع در کمترین زمان ممکن به سامانه مراجعه و اطلاعات را بارگذاری کند و پاسخ را در کمترین زمان ممکن بگیرد.
وی با بیان اینکه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از اسفند ماه ۱۴۰۱ به سامانه متصل شده و هم اکنون در بخش تعیین وضعیت زمینهای روستایی فعالیت میکند افزود: خوشبختانه بنیاد مسکن استان عملکرد بسیار مناسبی در این زمینه داشته و در کشور رتبه نخست را کسب کرده است.
معاون مسکن روستایی بنیاد مسکن استان کرمانشاه با اشاره به اینکه بیش از ۹۸ درصد استعلامهای این سامانه پاسخ داده شده است گفت: متوسط مدت زمان پاسخگویی به استعلامات چهار روز است.
وی افزود: ثبت و صدور مجوزهای مرتبط با ساخت و ساز در اراضی و املاک خصوصی و استعلامات مربوطه، ثبت و واگذاری بهرهبرداری از اراضی و املاک ملی و وقفی، پیگیری گزارشهای مردمی در زمینه زمین خواری و نظارت بر فعالیتها در حوزه زمین از اهداف چهار گانه طرح پنجره واحد زمین است.
نصوری گفت: جلوگیری از دستاندازی افراد به اراضی دولتی مهمترین اهدافی است که دستگاههای متولی زمین از جمله بنیاد مسکن، راه و شهرسازی و امور اراضی با استفاده از این سامانه میتوانند در کوتاهترین زمین متوجه تعرضها شوند و به برای برخورد در اسرع اقدام کنند.
وی بیان کرد: در استان کرمانشاه برنامهریزی برای اجرای ۲۰۰۰ طرح هادی روستایی پیشبینی شده و قرار است در طرح سامانه پنجره واحد مدیریت زمین محدوده این طرحها و تغییرات مشخص شود .