پسرجوان که توانسته بود با جعل رسید بانکی برسر مشتری‌هایش میلیون‌ها تومان کلاه بگذارد با تلاش فرا استانی پلیس آگاهی غرب استان تهران دستگیر شد.

از یک ماه قبل در جریان مراجعه چند مالباخته که مدعی بودند وقتی گوشی گران‌قیمت آیفون خود را برای فروش نزد پسر جوانی که از طریق سایت دیوار با وی آشنا شده بودند رفتند، در دام وی گرفتار شدند.

با این ادعا‌ها تیمی از پلیس وارد عمل شدند و در بررسی‌ها مشخص شد پسر جوان گوشی‌های موبایل را بررسی کرده و بدون اینکه درخواست تخفیف کند گوشی‌ها را خریده است سپس پول را به حساب طعمه‌هایشان واریز کرده و رسید بانکی را نیز به صورت آنلاین در گوشی موبایل به صاحبان گوشی‌ها نشان داده است و فروشندگان گوشی‌ها با دیدن رسید بانکی با تحویل دادن گوشی موبایل‌شان مغازه پسر جوان را ترک کرده‌اند، اما فردای آن روز طعمه‌ها وقتی به بانک مراجعه می‌کنند متوجه می‌شوند هیچ پولی به حساب‌شان واریز نشده است.

با طرح شکایت این افراد که هر روز بر تعداد شاکیان پرونده افزوده می‌شد وقتی تیمی از کارآگاهان اداره مبارزه با جعل و اسناد برای دستگیری این جوان فریبکار به محل کارش رفتند دیدند او متواری شده است.

تحقیقات پلیس برای شناسایی مخفیگاه متهم ادامه داشت تا اینکه با تلاش‌های گسترده و فرااستانی، متهم همراه همدستش شناسایی و دستگیر شدند.

به گفته رئیس پلیس آگاهی غرب استان تهران این متهم پس از اجرای سناریوی سرقت و جعل گوشی تلفن همراه اموال مسروقه را به دوستش داده و او گوشی را با قیمتی پایین‌تر در بازار به فروش می‌رساند.

سرهنگ فضل‌الله سواری‌پور رئیس پلیس آگاهی غرب استان تهران درباره ترفند این متهم گفت: متهم با بررسی در سایت دیوار و گزینه‌های فروش گران‌ترین گوشی‌ها را انتخاب و پس از اعتمادسازی در مغازه موبایل فروشی اقدام به خرید گوشی‌ها با رسید جعلی کرده است.

این مقام انتظامی ادامه داد: این متهم و همدستش در کرج و شهریار و پایتخت سناریو‌های خود را پیاده کردند و تا کنون ۱۸ شاکی و مالباخته با تلاش کارآگاهان شناسایی شده‌اند.

تحقیقات بیشتر از این دو متهم برای شناسایی سایر مالباختگان ادامه دارد.

گفتگو با متهم

باور ندارد خیلی زود به دام افتاده است تصور می‌کرد هیچ سرنخی بر جای نگذاشته است:

چند سال داری؟

۲۸سال.

شغلت قبل از بازداشت چه بود؟

کارم خرید وفروش گوشی تلفن همراه بود و مغازه موبایل فروشی داشتم.

سابقه کیفری داری؟

خیر.

ارزش ریالی گوشی‌هایی که از مشتری‌ها به جیب زدی چقدر بود؟

به قیمت روز خرید و فروش می‌کردم از ۳۲ الی ۸۵ میلیون تومان.

تاکنون چند نفر را سرکیسه کرده‌ای؟

تا الان ۱۸نفر شاکی دارم.

چطوری این ترفند کلاهبرداری را یاد گرفتی یا به ذهنت رسید؟

با توجه به اینکه در کار خرید وفروش گوشی بودم متوجه نقص سامانه شدم و در مرحله اول اقدام که متوجه شدم فروشنده متوجه امر نشده و نسبت به شناسایی بقیه افرادی که در سایت دیوار اقدام به فروش گوشی تلفن همراه مدل آیفون می‌کردند و کم سن و سال باشند اقدام می‌کردم و بعد ازظهر با آن‌ها تماس گرفته و به محل فروش می‌رفتم و پس از توافق اقدام به واریز می‌کردم و رسید بانکی را به آن‌ها نشان می‌دادم که در نمایش پیام بانک اعلام می‌داشت، چون وقت اداری بانک تمام شده است فردا وجه به حساب واریز می‌شود و کارتن و لوازم جانبی و ریجستری را به نام خود ثبت می‌کردم، ولی فردای آن روز مالباخته متوجه عدم واریز وجه می‌شد.

طعمه‌هایت را چطور شناسایی می‌کردی؟

بیشتر از طریق سایت‌های فروش گوشی موبایل شناسایی می‌کردم.

برای فروشی گوشی‌ها همدست هم داشتی؟

بله همکارانم در مغازه با هم مشارکتی کار می‌کردیم گوشی‌هایی که از تهران با این ترفند به دست می‌آوردم در پاساژ علاءالدین و گوشی‌هایی که در غرب استان تهران و کرج و فردیس به دست می‌آوردم با کمک شخصی به نام پژمان به شخصی به هویت سجاد واقع در کرج پاساژ سنتر به فروش می‌رساندم.

چند کلاس درس خوانده‌ای؟

دیپلم دارم.

هشدار رئیس پلیس آگاهی غرب استان تهران

 ۱- در این گونه مواقع تبادل اموال در وقت اداری باشد تا امکان بررسی صحت واریز برای فروشنده مهیا باشد.

۲- تا زمان اطمینان از وصول مبالغ، کالا در اختیار خریدار قرار نگیرد.

۳-کلاهبرداران با پیشنهاد مبالغ بیش از قیمت واقعی فروشندگان را فریب داده‌اند.

منبع: ایران

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۳۳ ۱۷ خرداد ۱۴۰۲
پاساژ علاالدین شده مرکز خرید و فروش و تغییر سریال موبایل و بسته بندی کردن و عرضه دوباره گوشیهای دزدی
آخرین اخبار