امان الله طوقی قائم مقام سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: طرح توسعه سطح گلخانهها و گیاهان دارویی سیستان و بلوچستان در یک برنامه پنج ساله در قالب ۹۱۰ هکتار برنامه ریزی شده که تاکنون با اجرای ۹۰ هکتار آن سطح گلخانههای این استان به ۴۱۰ هکتار رسیده است.
وی ادامه داد: صرفهجویی در مصرف آب، افزایش بهرهوری، امکان کاشت و برداشت محصول در تمام فصول، امکان پرورش محصولات خارج از فصل و اقلیم، قابلیت مقابله با تهدیدات و خسارات به خاطر امکان کنترل و اقدامات پیشگیرانه از مزایای کاشت گلخانهای در استان استو
قائم مقام سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: گوجهفرنگی، خیار، فلفل دلمهای، بادمجان، توت فرنگی، سبزیجات برگی و گل رز عمده محصولات تولیدی گلخانههای این استان هست که بخش توجهی از این محصولات نظیر گوجه فرهنگی به خارج کشور صادر شده است.
وی بیان کرد: با توجه به چالش کمبود آب، تغییر الگوی کشت در سیستان و بلوچستان ضرورت دارد به طوریکه توسعه سطح زیر کشت گلخانهها به اصلاح الگوی کشت و افزایش تولید در حوزه کشاورزی کمک میکند.
طوقی افزود: اجرای کشت گیاهان دارویی و کم آب بر در سیستان و بلوچستان به ۲۰ هزار هکتار برنامه ریزی شده که تاکنون ۹۰۰ هکتار به سطح گشت این نوع از محصولات در استان افزوده شده است.