کامران جعفری رئیس جهاد دانشگاهی استان زنجان با اشاره به فعالیت ۳۰ تیم زنجانی در حوزه صنایع نرم و خلاق فرهنگی گفت: از این ۳۰ تیم، ۱۲ تیم در مرحله پیش رشد، ۱۵ تیم فناور، یک تیم دارای گواهینامه خلاق و ۲ تیم نیز در مرحله صدور گواهینامه خلاق قرار دارند.
وی به اهمیت توجه به صنایع خلاق و نرم فرهنگی تاکید کرد و گفت: در کشورهایی مثل آمریکا، چین، حتی برخی کشورهای آسیای شرقی حدود ۳۰ درصد تولید ناخالص داخلی و میزان اشتغال در این کشورها به صنایع نرم و خلاق فرهنکی مرتبط است.
رئیس جهاد دانشگاهی استان زنجان به راه اندازی نخستین واحد استانی پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی در این استان در ۱۳۹۷ اشاره کرد و گفت: هدف جهاد دانشگاهی از راه اندازی چنین واحدی، حساس کردن مسئولان به این موضوع است که فرهنگ بر خلاف آنچه در کشور اتفاق می افتد، هزینه بر نیست و می شود در آن درآمدزایی کرد.
جعفری با بیان اینکه زیر ساخت هایی که در جهاد دانشگاهی برای تقویت صنایع فرهنگی مهیا شده، بسیار ناچیز است، اظهار داشت: باید صنایع فرهنگی را به واسطه جایگاهی که امروز پیدا کرده است، جدی بگیریم.
وی با بیان اینکه بر اساس تعریف های ارائه شده صنایع فرهنگی شامل بازی های ویدئویی و کامپیوتری، رادیو، تلویزیون، نرم افزار، انتشارات، هنرهای نمایشی، موسیقی، فیلم و ویدئو، مد، طراحی، صنایع دستی، اشیاء هنری و عتیقه، معماری و حوزه تبلیغات است، گفت: جهاد دانشگاهی تلاش دارد هر فردی که در این حوزه ها صاحب ایده است را مورد حمایت قرار دهد تا برای ایده ها زمینه عملیاتی شدن را فراهم کند و از دل ایده ها شرکت های فناورانه بیرون بیاید.