تورج مهدی زاده گفت: تمامی اکیپهای گشت و بازرسی و همکاران ادارات منابع آب شهرستانهای گرمی و مغان در محلهای وقوع سیل و طغیان رودخانه حضور دارند، ولی با توجه به اینکه سیل دارای دوره بازگشت بسیار فراتر از ۲۵ ساله است و تا این لحظه کاملا فروکش نکرده امکان تحلیل و بررسی قطعی وجود ندارد.
او افزود: برآوردهای اولیه حاکی از بروز خسارات احتمالی به اراضی حاشیه رودخانهها و مسیلهای گرمی چای، قره قوچ، دیزج چای، ساری قمیش و ... است.
مدیر مهندسی رودخانهها و سواحل شرکت آب منطقهای اردبیل اظهار داشت: بخش آب استان با تمام توان در منطقه سیل زده حضور دارد و در حال برنامه ریزی برای بازگشایی و پاکسازی مسیرهایی را که سیل در حال فروکش کردن است را شروع کرده است.
مهدی زاده از ادارات متولی سازههای تقاطعی و پلها نیز خواست با اخذ مشاوره فنی از همکاران شرکت آب منطقهای اردبیل، سازههای تقاطعی نا ایمن را ایمن سازی کرده و شهرداران و دهیاران ضمن برنامه ریزی برای بازگشایی مسیر رودخانه در محدوده شهرها و روستاها و پیشگیری از تخلیه و انباشت زباله و نخاله در مسیر جریان آب و سیلاب، از صدور هر نوع مجوز در حاشیه رودخانهها و مسیلها خودداری نمایند.
معاونت حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقهای اردبیل نیز مستند به پیش بینی اداره هواشناسی از هموطنان و مسافران درخواست کرد در روزهای پیش رو از تردد و اتراق در حاشیه رودها و مسیلها خودداری کرده و به هشدارهای هواشناسی جدا توجه کنند.