در این همایش دو روزه روسا و مدیران ارشد وزارتخانههای بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و علوم تحقیقات و فناوری ، تعدادی از دانشگاهای مطرح کشور، سفرا و رایزنهای فرهنگی کشورهای پاکستان، عراق و غنا، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، دانشگاه جامعه المصطفی العالمیه، دانشگاه ادیان و مذاهب قم، ضمن حضور در همایش و ارائه راهکارها و تبادل تجارب از برخی مراکز آموزشی پژوهشی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی سمنان نیز بازدید کردند.
سفیر کشور غنا در جمهوری اسلامی ایران در این همایش گفت: مهمترین راهکار برقراری و تقویت ارتباط بین ۲ کشور، ارتباط دانشجویی دوسویه است.
اریک اووسو بواتنگ افزود: ایجاد ارتباط فرهنگی از طریق جذب دانشجو اهمیت زیادی دارد و همایش بینالمللی آموزش پزشکی میان فرهنگی اقدامی ارزشمند و موثر است.
وی بیان کرد: همایش بینالمللی آموزش پزشکی میان فرهنگی به وسیله دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان فرصت خوبی در توسعه روابط است.
سفیر کشور غنا در جمهوری اسلامی ایران افزود: به ازای هر یک هزار نفر، یک پزشک در کشور غنا وجود دارد و این آمار اصلا خوب نیست و دولت این کشور در تلاش برای بهبود آمار است، اما شرایط و زیرساختها مهیا نیست و همکاری با دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان و تحصیل دانشجویان کشور غنا کمککننده در رفع نیازها است.
در حال حاضر ۳۴۰۰ دانشجو در ۶۰ رشته ونه دانشکده مشغول تحصیلند که ۳۰۰ نفر آنها دانشجویان خارجی هستند.