قباد محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : درمانگاه خسروی حدود ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تا اربعین امسال حتماً یک طبقه آن به بهره برداری خواهد رسید.
وی اضافه کرد: امسال برنامههای اجرا شده پارسال را با قدرت و توان بیشتر اجرا خواهیم کرد و افزایش تعداد تیمهای فوریتهای پزشکی و افزایش تعداد پایگاههای اورژانس در دستور کار قرار گرفته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: امسال به جزء ساخت مرکز بهداشتی درمانی خسروی، درمانگاه سیار نیز در منطقه برای سرم درمانی افراد در معرض گرمازدگی راه اندازی خواهیم کرد.
وی اظهار داشت: از هفته گذشته ذخیرهسازی مناسبی از سرم برای اربعین انجام دادیم که سرم باتوجه به گرمای هوا بیشترین دارویی است که در این ایام مورد نیاز خواهد بود.
محمدی تاکید کرد: در فعالیتهای بهداشتی نیز تمام موکبها مورد نظارت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه قرار میگیرند.
وی یادآور شد: در سال گذشته دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مجموع حدود ۷۰ میلیارد تومان برای پوشش درمانی و بهداشتی زواری که از استان کرمانشاه عبور کردند، هزینه کرد.
به گفته وی، این هزینه شامل تمام مسافرانی که به مرز خسروی رفته اند و زوار دیگری که برای رسیدن به سایر مرزها از محورهای مواصلاتی استان استفاده کرده اند، میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: این هزینهها مربوط به تامین داروی مورد نیاز، پرسنل، پزشکان متخصص، اسکان متخصص و پزشکان مستقر در مرز و جادههای مواصلاتی است.
وی افزود: پارسال عمده مشکل ما در منطقه صفر مرزی بود که به دلیل ۲۴ ساعته نبودن مرز و ظرفیت پایین طرف عراقی برای پذیرش زوار ایرانی و شلوغی مرز، بیشترین مورد گرمازدگی در مرز خسروی را داشتیم، ولی همکاران ما درمانهای دارویی و سرم درمانی و ویزیت را برای بیماران انجام دادند و خوشبختانه یک نفر فوتی هم نداشتیم .