حبیب رستمی اظهارداشت: ظرفیت این واحدهای مرغداری ۴۰۰ هزار قطعه در سال است.
وی بیان کرد: از این تعداد ۱۳ واحد مرغداری اقدام به جوجهریزی کردهاند و ۲ واحد دیگر با ظرفیت ۴۰ هزار قطعه نیز در حال بازسازی است.
مدیر جهاد کشاورزی زهک گفت: راهاندازی این واحدها موجب ایجاد اشتغال برای مردم منطقه شده و از مهاجرت آنان به سایر نقاط کشور نیز جلوگیری کرده است.
وی تصریح کرد: با توجه به فراهم بودن شرایط توسعه بخش طیور از همه سرمایهگذاران تقاضا میشود تا در این حوزه اقدام به سرمایهگذاری کنند.
به گفته قائم مقام سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان؛ تعداد مرغداریهای این استان با افزوده شدن ۱۰۵ واحد طی یک سال اخیر به ۲۵۴ واحد رسید.
امان الله طوقی اظهارداشت: از ابتدای دولت سیزدهم طرح خودکفایی سیستان و بلوچستان به تولید گوشت مرغ با مشارکت بهرهبرداران آغاز شد.
وی ادامه داد: قبل از دولت سیزدهم فقط ۳۰ درصد گوشت مرغ مورد نیاز در واحدهای مرغداری فعال استان تولید میشد که با اسقبال بخش خصوصی و سرمایه گذاری بیشاز ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان تعداد واحدهای مرغداری استان در حال افزایش است.
قائم مقام سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان افزود: تاکنون ۸۶۰ مورد موافقت اصولی برای راهاندازی واحدهای مرغداری در استان صادر شده که تاکنون ۱۰۵ واحد در یک سال اخیر به بهره برداری رسیده است.
وی ادامه داد: پیشرفت فیزیکی واحدهای مرغداری در دست ساخت در سیستان و بلوچستان بین ۳۰ تا ۹۰ درصد است.
طوقی اظهار امیدواری کرد که با توجه به ساخت واحدهای جدید پرورش صنعتی مرغ گوشتی تا پایان امسال ضریب خوداتکایی سیستان و بلوچستان در تولید گوشت مرغ به رشد قابل توجهی برسد.