مصطفی شریعتی گفت: کار خود را سال ۸۲ با کشت گل محمدی آغاز کردم و اکنون بیش از ۶ هکتار کشت گل محمدی دارم که سالانه بیش از ۲۴ تن گل محمدی از مزرعه برداشت میکنم.
او افزود: کارگاه تولید عرقیجات را هم در مزرعه کنار کشت گل محمدی راه اندازی کردم و اکنون در این کارگاه بیش از ۷۰ نوع عرقیجات تولید میشود.
سید حسین کشفی مدیر صنایع تبدیل و غذایی جهاد کشاورزی استان اصفهان نیز گفت: در استان اصفهان بیش از ۹۴ واحد تولید عرقیجات و اسانس با ظرفیت تولید ۲۵۰ هزار تن در سال فعالیت دارند و مجموعه آقای شریعتی تنها واحد تولیدی عرقیجات در سطح شهرستان کوهپایه است.
در مزرعه فدک روستای زفره در حال حاضر برای ۱۵ نفر به صورت مستقیم و برای ۷۰ نفر به صورت غیر مستقیم شغل ایجاد شده است.