امیر شهرابی در نشست تعاملی مدیران کل و معاونین ادارات کل برنامه و بودجه و دفتر پایش برنامه و ارزیابی عملکرد شهرداری تهران با شهردار و معاونین منطقه ۹، با بیان اینکه اجرای پروژههای طرح من شهردارم باید در اولویت مناطق ۲۲ گانه قرار گیرد، افزود: پروژههای طرح من شهردارم منتخب مردم است و باید با جدیت و حساسیت پیگیری و اجرا شود.
وی، ۴۵ پروژه من شهردارم را سهم امسال منطقه ۹ اعلام کرد و گفت: سال گذشته منطقه ۹، تعداد ۵۳ پروژه را اجرا کرد. این منطقه در برگزاری نخستین دوره من شهردارم با تحقق ۱۵۳ درصدی نظرسنجی از شهروندان در سامانه، رتبه سوم را در بین مناطق ۲۲ گانه کسب کرد. همچنین دو نفر از همکاران برگزیده پرسشگر در این طرح از منطقه ۹ بودند. امسال نیز انتظار میرود تلاش مضاعف همکاران این منطقه را در پیشبرد این طرح شاهد باشیم.
مدیرکل برنامه و بودجه شهرداری تهران برضرورت اهتمام مناطق برای اجرای احکام برنامه چهارم تحول و پیشرفت شهر تهران تاکید و خاطرنشان کرد: ۱۴ حکم برای مناطق ۲۲ گانه در برنامه چهارم پیش بینی شده و در ۲۷ شاخص نیز ایفای نقش خواهند داشت که باید مورد توجه ویژه مناطق قرار گیرد.
به گفته شهرابی، موضوعات بودجهای که در نشستهای تعاملی مناطق مطرح میشود یا خاص همان منطقه است که با حمایتهای حوزه برنامه ریزی رفع خواهد شد و یا موضوع مبتلابه همه مناطق است که نیازمند سیاستگذاری از سوی ستاد است تا برای تمامی مناطق مرتفع شود.
محمد امیرآبادی مدیرکل پایش برنامه و ارزیابی عملکرد شهرداری تهران نیز یا اعلام صدور کارنامه ارزیابی عملکرد نواحی گفت: کارنامه ارزیابی عملکرد مناطق نیز به زودی صادر خواهد شد.
امیرآبادی، دو طرح من شهردارم و تحول در نگهداشت شهر را از جمله شاخصهای مهمی دانست که در ارزیابی شش ماهه نخست سال ۱۴۰۲ مناطق ملاک قرار خواهد گرفت.
در ادامه، سید محمد رحیم مرتضوی شهردار منطقه ۹ از اجرای ۱۱ پروژه در این منطقه طی سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: پروژههای تملک دارایی سرمایهای (غیرمستمر) ما شامل توسعه و تجهیز مجموعه فرهنگی ورزشی کوثر، احداث اسکان کارگری، احداث بوستان جی، مسقف سازی پایانههای تاکسیرانی خیابانهای آزادی، قدرت پاکی و مرکز دپوی تاکسیهای فرودگاه، احداث شبکه آبهای سطحی خیابانهای دامپزشکی، هاشمی، احداث شبکه جمع آوری آبهای سطحی خیابان شمشیری و دانشگاه هوایی و همچنین احداث بوستان بانوان اراضی جی است.
مرتضوی، با اعلام رتبههای کسب شده منطقه ۹ در حوزه مالی، به مواردی، چون تحقق ۱۰۰ درصدی وصول درآمد نقد و مجموع، کسب رتبه سوم در تحقق درآمد بین مناطق ۲۲ گانه، کسب رتبه سوم در جذب اعتبار و اسناد هزینه سال مالی ۱۴۰۱ با جذب ۹۹/۵۷ درصدی در بین مناطق، تسویه ۱۰۰ درصدی دیون و مطالبات، کسب رتبه دوم در اصلاح دیون حسابهای پرداختنی بین مناطق، کسب رتبه اول میزان رعایت تکالیف حسابرسی تعیین و انضباط مالی شده بین مناطق و کسب رتبه دوم بستن حسابهای مالی سال ۱۴۰۱ اشاره کرد.
طی این نشست که در راستای چهارشنبههای همدلی و اتحاد برگزار شد وضعیت اعتبارات و پروژههای سرمایهای منطقه ۹ مورد بررسی قرار گرفت و معاونین ادارات کل برنامه و بودجه و دفتر پایش برنامه و شهرداری منطقه ۹ به بیان چالشها و پیشنهادات خود در موضوعات حوزه برنامه ریزی پرداختند.