سرپرست حجاج ایرانی و رئیس سازمان حج و زیارت از آشپزخانه مرکزی طبخ و توزیع غذای زائران ایرانی درمدینه بازدید کردند.

حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت به همراه آقای سید عباس حسینی رئیس سازمان حج و زیارت از آشپزخانه مرکزی مدینه محل طبخ غذای زائران ایرانی بازدید و در گفتگو با خادمان این بخش توصیه هایی را در خصوص خدمت به زائران بیت الله الحرام بیان کردند. در این بازدید مسئولان حوزه حج ، فرآیند تولید غذای زائران ایرانی را در سالن های طبخ غذا و نحوه انتقال با هیترهای برقی به هتل ها حضوری بررسی و ضمن نظارت بر روند خدمت رسانی در این آشپزخانه، از انبار تدارکات بازدید کردند. دراین بازدید ، مسئولان انبار و واحد تدارکات ستاد حج در مدینه از فرآیند تهیه اقلام مورد نیاز ازجمله گوشت، مرغ ، حبوبات، لبنیات و میوه و سبزی از بازارهای مدینه که در دو آشپزخانه احد و خمری بدربرای طبخ غذای زائران مصرف می شود، گزارش دادند. رئیس سازمان حج و زیارت در بازدید از سردخانه مواد غذایی و نگهداری گوشت که مرغوب ترین و تازه ترین نوع گوشت در بازار عربستان محسوب می شود تذکراتی داد. بر پایه این گزارش، حجت الاسلام والمسلمین نواب در جمع کارکنان ایرانی آشپزخانه ضمن عرض خسته نباشید و خداقوت و قدردانی از زخمات آنان گفت : طبخ غذای مناسب و پرانرژی موجب می شود که زائران انرژی لازم را برای زیارت و انجام اعمال و مناسک داشته باشند. وی خطاب به عوامل این آشپزخانه گفت: شما عزیزان وظیفه مهمی بردوش دارید و در ثواب اعمال زائرانی که به زیارت می‌روند ، شریک هستید. حجت الاسلام والمسلمین نواب در ادامه بر اساس روایتی از امام معصوم که فرمود " أنت أعظمهم أجرا " گفت: اجر شما که در آشپزخانه مشغول خدمت هستید از زائران بیشتر است. نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با تقدیر از همه دست اندرکاران و خدمت رسانان در فرآیند طبخ و توزیع غذا ، توضیح داد: در روایت داریم فردی به معصوم عرض کرد «من مانده ام از اموال زائرانی که به طواف رفته اند مواظبت کنم». امام به او فرمود اجر تو از تمام کسانی که به طواف رفته اند بالاتر است. سرپرست حجاج ایرانی با بیان اینکه پاداش عملکرد صادقانه و خالصانه شما بسیار والاست، به خادمان آشپزخانه مرکزی توصیه کرد که هنگام طبخ غذا با وضو باشند و از ذکر اهل بیت غافل نشوند. گفتنی است آشپزخانه احد یکی از دو آشپزخانه متمرکزبرای طبخ غذای زائران ایرانی در مدینه می باشد که ۲۶ نفر از آشپزهای ایرانی در آن فعالیت می کنند و در ایام پیک روزانه توان طبخ ۱۲ هزار پرس غذا را دارد.

 

برچسب ها: حج تمتع ، حج و زیارت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.