علی اصغر آهنی ها، نماینده کارفرمایان در شورای عالی کار در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: قانون کار، قانون تامین اجتماعی و قانون بیمه بیکاری موضوعی است که بیش از ۲۰ سال پیش در برنامه سوم کشور، اصلاح و بازنگری آن مصوب شد که متاسفانه تا به امروز انجام نشده است.
وی با بیان اینکه موضوع اصلاح این قوانین به دولتها و مجلس بر میگردد گفت: نمایندگان کارگری و کارفرمایی همیشه آماده بودهاند که به عنوان دو ضلع از سه ضلع تصمیم گیری در این خصوص همکاری کنند تا قانون بهبود پیدا کند.
نماینده کارفرمایان در شورای عالی کار گفت: بخشهای زیادی در قانون کار داریم که به لحاظ کلی جای تفسیر دارد و در ماده ۴۱ که بحث حقوق و دستمزد تعیین میشود در همه کشورها و همچنین سازمان بین المللی کار پنج الی شش آیتم برای حقوق و دستمزد دیده شده که این آیتمها اگر استفاده شود، یقینا میتواند در افزایش راندمان کار بهبود ببخشد و مشکلات را کم کند.
من و همکارم سال ۱۳۷۶ باهم شروع بکار دولتی کردیم (مدرک و محل کار و شرایط یکسان)و پس از گذران سه چهار سال دوره همکارم با ۳۰ سال و من با ۳۱ سال خدمت در یک اتاق کنترل مشغول شدیم. همکارم سال ۱۴۰۰ بازنشست و من یکسال بعد بازنشست شدیم. امروز حقوق او از من دو میلیون بیشتره ؟!؟!؟!
من با حداکثر پرداختی سنوات ۱۹ میلیون و او یکسال زودتر با سنوات قانونی ۱۴ میلیون پایان دادیم . هر چی بگم قانون الکیه و بی در و پیکر و من دراوردی و روزانه تغییر میکنه کم گفتم .
چرا از کارگران بجای 8 ساعت // 12 ساعت کار میکشن // اگه اعتراض کرد اخراجش میکنن ؟؟
چرا اجازه مرخصی رفتن به کارگر را نمیدن // هنگام تسویه حساب مرخصی هایش را حساب نمیکمین ؟؟
مشکل اینجاست که قانون کار را تو مملکت ما یه عده ایی کون گشاد مفت خور نوشتن که در طول عمرشان حتی یک روز هم کار نکردن
چرا هیچ نظارتی نیست تو کشور جوونها بیکارن
کارفرماها فقط کارگر خارجی غیر قانونی استخدام میکنند