وزیر کشور گفت: سازمان ملی مهاجرت نقطه کلیدی برای رسیدگی به مسایل و مشکلات اتباع خارجی مقیم ایران است.

احمد وحیدی در مراسم افتتاح کارگاه ساماندهی طرح حکمرانی هوشمند مهاجرین در وزارت کشور گفت: داشتن آمار دقیق اتباع خارجی مقیم ایران و ارائه برخی خدمات لازم و ضروری نظیر سیم کارت تلفن همراه و بازکردن حساب بانکی از ضرورت‌های اولیه برای ارائه این خدمات است.
وی با اشاره برخی مشکلات مالی که به خاطر نبود حساب بانکی برای اتباع خارجی به خصوص مهاجران افغان در کشور ایجاد می‌شود، تاکید کرد، داشتن این حساب‌ها می‌تواند موجب نظم در گردش مالی آنان شود و از بسیاری اختلافات میان آنان جلوگیری کند.

وزیر کشور با اشاره به اینکه بسیاری از مهاجران افغان در کشور قوانین و مقررات را در جمهوری اسلامی رعایت می‌کنند و نگاه جمهوری اسلامی ایران به آنان برخورد کریمانه و توام با احترام است، تصریح کرد:، اما در عین حال با آن گروه از اتباع خارجی که نخواهند طبق مقررات قانونی حاکم بر کشور رفتار نمایند، برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

وحیدی با اشاره به اینکه با تشکیل سازمان ملی مهاجرت و راه اندازی سامانه مربوط به مهاجران بسیاری از چالش‌های موجود در این خصوص برطرف می‌شود، خاطر نشان کرد، وجود چنین سامانه‌ای موجب می‌شود آمار دقیقی از مهاجران در کشور داشته باشیم و بتوانیم برنامه ریزی‌های لازم را برای ارائه خدمات بهتر به عمل آوریم.

وی در خصوص ارایه خدمات به اتباع خارجی مقیم ایران تاکید کرد: سازمان ملی مهاجرت نقطه کلیدی برای رسیدگی به مسایل و مشکلات اتباع خارجی مقیم ایران است.
وزیر کشور با اشاره به ایجاد سامانه‌ای در ارتباط با رسیدگی به مسایل و مشکلات اتباع خارجی مقیم ایران خاطر نشان کرد: برای رسیدگی بهتر به امور عزیزان مهاجر لایحه‌ای نیز در دست تهیه است که در صورت ارائه دیدگاه دست اندرکاران امور مهاجرت، از آن استقبال می‌کنیم تا پاسخگوی یک سلسله از مشکلات مهاجران در ایران باشد.

 وحیدی با تاکید بر این که دست اندرکاران امور مهاجران مقیم ایران باید در انجام وظیفه خود مراقبت‌های لازم را بعمل آورند، تصریح کرد، رفتار با مهاجران باید در چارچوب قانون باشد.

عبدالله مبینی رئیس سازمان ملی مهاجرت وزارت کشور نیز در ابتدای این جلسه در سخنان کوتاهی هدف از برگزاری کارگاه دو روزه ساماندهی طرح حکمرانی هوشمند مهاجرین را تشریح کرد.

وی خاطر نشان کرد، بحث در ارتباط با مهاجران بسیار متنوع و متکثر است و باید طرح‌های نوینی در ارتباط با ارائه خدمات به این عزیزان تهیه و اجرا شود.

مبینی با اشاره به طراحی و تهیه سامانه‌ای هوشمند برای رسیدگی بهتر به امور مهاجران مقیم ایران در سازمان مزبور خاطر نشان کرد، در کارگاه مزبور، به عنوان اولین گام، مدیران کل استان‌های سراسر کشور در ارتباط با نحوه استفاده از این سامانه، آموزش‌های لازم را فرا می‌گیرند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
احد
۰۵:۰۳ ۱۷ خرداد ۱۴۰۲
مهاجرین افغان که درحدود ده میلیون نفر می باشند ومن سالهای زیادی باانها زندگی نموده ام و شناخت کافی از آنها دارم انسان های زحمت کش و فعال می باشند و باید مهاجرین را در شهرهای مرزی ایران و افغانستان مثل سیستان وهرات اسکان بدهند تا روابط ملت ایران و افغانستان باشند وهم تامین کننده امنیت مرز دو کشور چون طالبان توان اداره و مدیریت مرز های حساس در شرق کشور ایران ندارد
آخرین اخبار