برای مردمی سازی و مشارکت جوامع محلی در حفاظت از میراث طبیعی ۱۷ خانه محیط زیست در مناطق مختلف باشت راه اندازی شد.

نادر گرامی در آیین افتتاح خانه های محیط زیست در این شهرستان گفت: خانه های محیط زیست در دهیاری روستاهای بوستان، پشت کوه، ده گشتاسب، برمامیون، چاه تلخ، بهره عنا، آبدهگاه، تلچگاه، تنگ سادات و کلگه امیر شیخی راه اندازی شد.
 
فرماندار باشت  افزود: خانه های محیط زیست از بستر های مهم برای مردمی سازی و مشارکت جوامع محلی در حفاظت از میراث طبیعی به شمار می رود که به منظور آموزش و اطلاع رسانی در خصوص مسائل محیط زیستی، افزایش مشارکت عمومی در صیانت، احیا و مدیریت محیط زیست راه اندازی می شود.
 
رئیس اداره محیط زیست باشت هم با اشاره به اینکه برای اثرگذاری بیشتر این مراکز ۳۱ قلم تجهیزات تامین و به زودی بین آنان توزیع می شود گفت: این تجهیزات شامل دستگاه دمنده، کلاه آفتابگیر، دستکش، بیل، اره، آتش کوب و کوله آب است.
 
زال محمدی از اجرای برنامه های آموزشی ویژه جوامع محلی برای حفاظت از محیط زیست خبر داد و افزود: در ۶ ماه اخیر تاکنون دوره های آموزشی در ۴۰ روستای شهرستان باشت اجرا شده است.
 
محمدی اضافه کرد: در این دوره های آموزشی هزار نفر ساعت آموزش از سوی کارشناسان محیط زیست به جوامع محلی ارائه شده است.
 
منطقه حفاظت شده کوه خامی، با مساحت ۲۵ هزار و ۶۷۱هکتار در بین شهرستان های گچساران و باشت در جنوب استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد که این منطقه کوهستانی با هدف حمایت از جمعیت جانوری پلنگ، بز و پازن ، قوچ ، میش و کبک دری در سال ۱۳۸۰ به عنوان منطقه حفاظت شده معرفی شد.
 
بلوط، بنه، انجیر وحشی، گون و زالزالک از گونه های گیاهی مهم این منطقه حفاظت شده است.
 
محیط زیست باشت همچنین حفاظت از منطقه شکارممنوع کوه لار با ۱۸ هزار هکتار مساحت را نیز به عهده دارد.
 
شهرستان ۲۳ هزار نفری باشت در ۱۱۰ کیلومتری یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.