مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: تاکنون حدود سه هزار تن انبه از سطح باغات این استان برداشت و روانه بازار مصرف شده است.

 اردشیر شهرکی با بیان اینکه برداشت انبه از اردیبهشت آغاز و تا پایان تیر در سیستان و بلوچستان ادامه دارد، گفت: انبه در سطح هزار و ۵۰۰ هکتار از باغات میوه استان کشت می‌شود که هزار هکتار آن بارور و بقیه غیربارور است.

وی ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود در پایان فصل برداشت حدود ۱۴ هزار تن از این محصول تولید و روانه بازار مصرف شود.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه شهرستان‌های سرباز، نیکشهر، قصرقند و چابهار عمده مناطق کشت انبه در این استان محسوب می‌شود افزود: ۹۰ درصد انبه تولیدی در این استان به صورت سبز برای تهیه ترشی برداشت می‌شود.

وی افزود: انبه کال تولیدی باغات سیستان و بلوچستان در کارگاه‌های داخل استان و کارخانجات استان هرمزگان برای تولید ترشی انبه استفاده می‌شود.

مدیرجهاد کشاورزی چابهار هم گفت: چابهار با داشتن شرایط آب و هوایی گرم و مرطوب با برخورداری از اقلیمی مستعد و طبیعی شرایط مناسبی را برای پرورش انواع میوه‌های گرمسیری، نیمه گرمسیری و تولید محصولات زراعی خارج از فصل داراست.

نورالدین میرلاشاری مهمترین محصولات باغی چابهار را میوه‌های گرمسیری شامل موز، انبه، گواوا، چیکو، کنار پیوندی، تمر هندی، نارگیل و پاپایا عنوان کرد.

وی افزود: از محصولات زراعی خارج از فصل مورد کشت در این شهرستان نیز می‌توان به کشت محصولات جالیزی، سبزی و صیفی جات نظیر پیاز، گوجه فرنگی، بادمجان، فلفل سبز، علوفه و کلزا اشاره کرد.

وی گفت: برداشت انبه میوه‌ی گرمسیری بصورت نارس تا پایان تیر ادامه دارد و محصول برداشت شده به استان‌های خراسان رضوی، هرمزگان و فارس ارسال می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.