در این نمایشگاه یک روزه هنر ۳۰ نفر از هنرمندان در زمینه سفال، ساخت زیورآلات، مینا کاری، عروسک، چرم دوزی، معرق، منبت، نقاشی روی سفال، گلیم و جاجیم به نمایش درآمد.
به گفته هنرمندان، با برگزاری دورههای آموزشی، رشتههای مختلف صنایع دستی در مراغه به خوبی رونق یافته است.
آنها میگویند: ایجاد نزدیک به ۱۰ واحد آموزشی و چندین کارگاه عمده تولیدی نشان از رونق تولید در زمینه صنایع دستی است.
فعالان عرصه صنایع دستی معتقدند: در برخی موارد هم کمبود وسایل و ابزارآلات تخصصی از جمله کوره سفالگری و میناکاری موجب دلسردی هنرمندان این بخش شده است و با وجود رونق تولید، بالا بودن قیمت تمام شده، نبود صادرات وبازریابی و فروش و حمایت نکردن دولت برای بازاریابی از مشکلات این بخش است.
رئیس اداره میراث فرهنگی و صنایع دستی مراغه، هدف از برگزاری این نمایشگاه را شناسایی استعدادهای صنایع دستی و حمایت از هنرمندان و تولید کنندگان اعلام کرد.
محرم پور افزود: امسال برای ۲۰۰ نفر در شهر و روستاها دورههای آموزشی رایگان برگزار و برای ۱۰۰ نفر نیز تسهیلات اشتغالزایی پرداخت خواهد شد.
وی اضافه کرد: برنامه ریزی برای شناسایی و استخراج آمار هنرمندان صنایع دستی از اولویتهای این اداره برای حمایت و بازریابی است.
جواد خدایاری، رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی مراغه در این نمایشگاه گفت: در یک سال گذشته ۲ میلیارد تومان تسهیلات کم بهره اشتغالزایی برای ۴۰ نفر هنرمند و فعال عرصه کار آفرینی پرداخت شده است.