ایستگاه راه آهن تربت حیدریه عمدتا مسافر و کالا را به مقصد پایتخت و برخی مراکز استانهای مهم کشور همچون بندرعباس، یزد و کرمان جابه جا می کند و در این بین تهران به دلایل مختلف از جمله مرکزیت سیاسی و اقتصادی، جایگاه مهمتر و به تبع آن سفرهای بیشتری را به خود اختصاص داده است.
یکی شهروند تربتی در این باره گفت: قطار تهران مقارن نیمه شب و حوالی ساعت ۱۲ تا یک بامداد به تربت حیدریه می رسد که در این زمان تاکسی های کمی در ایستگاه وجود دارند و این مشکل باعث سرگردانی مسافران و بروز مشکلاتی به ویژه برای بانوان و کودکان می شود.
حسن حقدادی افزود: از آنجا که ایستگاه راه آهن تربت حیدریه در خارج از محدوده شهری و در نقطه کور مخابراتی قرار دارد، مسافران حتی برای درخواست تاکسی اینترنتی نیز با مشکل مواجهند.
وی اضافه کرد: اندک تاکسی های موجود در ایستگاه نه تنها کرایه بیشتری از مسافران طلب می کنند بلکه پس از پذیرش چهار مسافر و تکمیل ظرفیت؛ مسافران را تک به تک به نقاط مختلف شهر می رسانند که این باعث اتلاف وقت آنان و به ویژه آخرین مسافر تاکسی می شود.
وی بیان کرد: کمبود تاکسی در ایستگاه راه آهن تربت حیدریه باعث شده است تا مسافران ناخواسته به این شرایط راضی شوند و حتی برخی اوقات یک تاکسی پنج مسافر را هم پذیرش می کند.
سیداحمد موسوی دیگر شهروند تربتی گفت: عمده تاکسی های فعال در ایستگاه راه آهن تربت حیدریه را خودروهای شخصی شامل می شوند که طبیعتا چندان شیوه نامه و مقررات تاکسیرانی را رعایت نمی کنند.
وی افزود: از دیگر سو بیشتر قطارهای وارده به ایستگاه راه آهن تربت حیدریه در ساعات نیمه شب یا بامداد، مسافران خود را پیاده می کنند که باعث بروز مشکلات و سختی هایی به ویژه برای بانوان و کودکان می شود.
وی خواستار اختصاص اتوبوس و تاکسی ویژه برای خدماتدهی به مسافران ایستگاه راه آهن از سوی شهرداری تربت حیدریه شد.
شمار دیگری از شهروندان تربت حیدریه نیز با بیان اظهارات مشابه خواستار رسیدگی مدیران شهری و افزایش استانداردهای ایستگاه راه آهن این شهرستان شدند.
راه آهن تربتحیدریه مسافر چندانی ندارد
محسن قندهاری گفت: یکی از پیمانکاران راه آهن تربت حیدریه با ایجاد دفتر تاکسیرانی در داخل ایستگاه و بهکارگیری هشت دستگاه خودرو به مسافران خدمات ارائه می دهد.
وی افزود: راه آهن تربت حیدریه به نسبت دیگر ایستگاه های کشور مسافر کمتری دارد و همین مساله باعث شده تا جذابیت چندانی برای تاکسی ها نداشته باشد.
قندهاری گفت: از سویی ایستگاه راه آهن از حوزه نظارت و خدمات شهرداری تربت حیدریه خارج است و اکنون بیشتر این مسافرکش های شخصی هستند که نیاز مسافران این مسیر را برآورده می کنند.
پیگیری ایستگاه راهآهن برای حل مشکل از طریق شهرداری
سرپرست ایستگاه راه آهن تربت حیدریه نیز گفت: مکاتبات لازم با فرمانداری و شهرداری تربت حیدریه برای اختصاص اتوبوس یا تاکسی به منظور جابه جایی مسافران انجام شده است.
محمد زارعی ابراز امیدواری کرد که با همکاری نهادهای مرتبط در تربت حیدریه، مشکل جابه جایی مسافران بین شهر و ایستگاه راه آهن هرچه زودتر برطرف شود.
پیش از این امام جمعه تربت حیدریه نیز در خطبه های نماز، خواستار توجه بیشتر به ایستگاه راه آهن این شهرستان و رفع مشکلات و پاسخگویی به نیاز شهروندان شده بود.
معاون عمرانی فرمانداری ویژه تربت حیدریه نیز قول رسیدگی مساله و حل مشکلات آن را داده است.
تربت حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد مقدس به عنوان قطب اقتصادی بویژه در بخش تجارت و کشاورزی، دالان ارتباطی شرق کشور در حوزه جاده و راه آهن نیز محسوب می شود.