نامجو گفت: علاقهمندان به برپایی موکب و مسئولان مواکبی که سالهای گذشته پروانه موکبداری ویژه اربعین حسینی دریافت کردهاند، میتوانند با مراجعه به
سامانه موکبداری به نشانی
www.mokeb.atabat.org نسبت به درخواست صدور پروانه جدید یا تمدید پروانه خود برای اربعین حسینی ۱۴۰۲ اقدام کنند.
رئیس قرارگاه اربعین حسینی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات افزود: امسال نیز همانند سالهای گذشته با همت خیران، هیاتهای مذهبی و خادمان موکبها در سراسر کشور، برنامه ریزی های لازم به انجام شده است و بیش از ۳ هزار موکب، خدمات اسکان و تغذیه به زائران اربعین حسینی به انجام می دهند.
نامجو ادامه داد: با برنامهریزیهای انجام شده و تفاهمی که با مسئولان عراقی به امضاء رسیده است، عملیات ارسال تجهیزات و اقلام موکبها از ۲۵ محرم آغاز و تا ۵ صفر از مرزهای شلمچه، مهران و در صورت نیاز مرز خسروی ادامه دارد.
رئیس قرارگاه اربعین حسینی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات گفت: بعد از این تاریخ اگر نیاز به ارسال بود، همچون سال گذشته از طریق مرز سومار عملیات ارسال اقلام و تجهیزات موکبها انجام می شود.
نامجو افزود: در این ارتباط موکب داران اعلام آمادگی کردهاند تا ارسال خدمات اسکان و تغذیه را از دهم تا بیست وسوم ماه صفر ادامه دهند.
وی اضافه کرد: به همین منظور ۱۰ قرارگاه در داخل و خارج کشور فعال می شود که از این تعداد ۴ قرارگاه در شهرهای مقدس نجف، کربلا، کاظمین و سامراء و ۶ قرارگاه در ایران استقرار می یابد.
رئیس قرارگاه اربعین حسینی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات گفت: از ۶ قرارگاه داخل کشور ۵ قرارگاه در استانها و مرزهای خروجی شامل خوزستان(مرز چزابه و شلمچه)، ایلام(مرز مهران)، کرمانشاه(مرز خسروی)، کردستان(مرز باشماق) و آذربایجان غربی(مرز تمرچین) و یک قرارگاه ویژه زائران خارجی در مرز ورودی سیستان و بلوچستان(مرز میرجاوه و ریمدان) فعال می شود.
نامجو تاکید کرد: با توجه به گرمای هوا، تامین آب، یخ و اسکان، اولویت اصلی کمیته مشارکتهای مردمی، اسکان و تغذیه اربعین حسینی است.