شریفی در هشتمین جلسه کمیته تخصصی ذیل کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی فارس گفت: در راستای اجرای تبصره (۲) و مفاد بند (۳) تصویب نامه هیئت وزیران عضو کارگروه توسعه صادرات کشور با موضوع کمک به توسعه زیرساختهای صادراتی کشور و همچنین دستورالعمل اجرایی حمایت از ایجاد، تکمیل، تجهیز و پایانههای صادراتی، با پیگیریهای انجام شده، در سالجاری تعداد پایانههای صادراتی مصوب در استان به سه پایانه صادراتی افزایش یافت.
او گفت: این پایانهها عبارتند از؛ پایانه صادراتی محصولات کشاورزی شهرستان شیراز، پایانه صادراتی محصولات کشاورزی شهرستان فسا و پایانه صادراتی عام شمال استان فارس واقع در شهرستان اقلید.
شریفی گفت: با توجه به اهمیت پایانههای صادراتی در توسعه اقتصادی استان به دلیل تاثیر آن در توسعه صادرات غیرنفتی، ایجاد اشتغال و ایجاد و توسعه بازارهای هدف صادراتی، مجریان احداث پایانههای صادراتی در استان موظف هستند ضمن هماهنگی با فرمانداری و دستگاههای اجرایی مربوطه، با جدیت نسبت به آغاز عملیات اجرایی پایانههای مذکور در استان اقدام و فرمانداران نیز به عنوان نماینده دولت در شهرستان، باید ضمن ارزیابی عملکرد مجریان، مسائل و مشکلات آنان را رصد کرده تا بتوان در آینده نزدیک شاهد ایجاد و توسعه این پایانهها باشیم.
به گفته شریفی، منظور از پایانه صادراتی مجتمعهایی است که امکانات، تاسیسات و تجهیزات لازم برای تسهیل و تسریع در امر صادرات را به طور متمرکز و یکپارچه فراهم میکنند و خدماتی چون؛ استقرار دفاتر دستگاههای اجرایی مرتبط مانند گمرک، استاندارد، شرکتهای حمل و نقل، بانک و ...، سردخانههای دومداره، انبارهای مکانیزه، سورت و بسته بندی، خدمات رفاهی و بهداشتی، خدمات بازاریابی و... در آن فراهم باشد.