محمدحسین صالحی گفت: این اقدام در راستای طرح یاریگران زندگی و بر اساس تفاهم نامه بین دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی و اداره کل ورزش و جوانان استان انجام شده است.
وی بیان کرد: طرح یاریگران زندگی با هدف پیشگیری از اعتیاد در سطح جامعه از سه سال گذشته توسط ستاد مبارزه با مواد مخدر اجرایی شده و تمام برنامههای پیشگیری از اعتیاد خراسان رضوی در قالب این طرح دنبال میشود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی ادامه داد: در جهت تداوم تجهیز خانههای ورزش روستایی، طبق برنامه ریزی و هماهنگیهای صورت گرفته تعداد ۱۰ خانه ورزش روستایی در هفته مبارزه با مواد مخدر در خراسان رضوی راه اندازی خواهند شد.
وی با بیان اینکه توسعه ورزش در مناطق روستایی اهمیت ویژهای دارد، بیان کرد: تجهیز خانههای ورزش روستایی با توجه به اینکه امکانات کمتری در روستاها وجود دارد و جوانان نیاز بیشتری به حضور در فضاهای ورزشی دارند، ضروری است.
صالحی حوزه ورزش را یکی از حوزههای مهم در پیشگیری از اعتیاد دانست و افزود: به لحاظ نرخ شیوع اعتیاد در استان وضعیت بدی نداریم، اما هرچه تلاش کنیم تا جوانان در فضاهای مناسب همچون اماکن ورزشی حضور بیشتری داشته باشند، به طور طبیعی گرایش کمتری به اعتیاد خواهند داشت.
وی گفت: بهرهگیری از ظرفیت نوجوانان و جوانان به منظور پرنمودن اوقات فراغت با ورزش و تفریحات سالم و نشاط اجتماعی مبتنی بر شرایط روستایی، پرهیز از گرایش به نشاط کاذب با توسعه مراکز ورزشی در روستاها و مراکز کم برخوردار برای پیشگیری از اعتیاد و توجه جدی به موضوعات پیشگیری اولیه از اعتیاد و مصون سازی آحاد جامعه به ویژه جوانان و نوجوانان از مهمترین اهداف راه اندازی خانههای ورزش روستایی است.
طبق اعلام دستگاههای متولی اکنون حدود ۹ هزار معتاد متجاهر در خراسان رضوی وجود دارند که حدود هفت هزار نفر از آنها در مشهد ساکن هستند.