هم‌زمان با آئین ثبت ملی قصه‌گویی ایرانی، جشن نکوداشت این رویداد فرهنگی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان بوشهر برگزار شد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان بوشهر روز سه‌شنبه در حاشیه جشن نکوداشت ثبت ملی قصه‌گویی ایرانی اظهار کرد: این جشن به یمن موفقیت کانون پرورش فکری در ثبت ملی قصه‌گویی و پاسداری از میراث ناملموس ایران اسلامی برگزار شده است.

سمیه رسولی با بیان اینکه از نخستین جشنواره قصه‌گویی تاکنون ۲۴ جشنواره در این خصوص برگزار شده است افزود: قصه و قصه‌گویی از دیدگاه تربیتی و هنری بعنوان یک ابزار مهم با هدف اصلاح تربیتی در دست مربی و خانواده تلقی می‌شود.

قصه گویی به عنوان آثار ناملوس فرهنگی ثبت ملی شده است که به همین مناسبت امروز جشنی در کانون های پرورش فکری کودکان و نوجوانان سراسر کشور برگزار شده است.

وی ادامه داد: همچنین قصه موجب ارتقای سطح اطلاعات و آگاهی کودک و گسترش دایره واژگان کودک پس از شنیدن قصه می‌شود.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان بوشهر گفت: با شنیدن قصه شناخت و ارتباط کودک از محیط پیرامون خود بیشتر و موجب تجربه احساس‌های مختلف کودک می‌شود.

رسولی بیان کرد: کودک با شنیدن قصه ضمن اینکه صاحب تجربه می‌شود می‌تواند با همنوع خود ارتباط بهتری برقرار کند و افزون براین قصه به کودک در کاربرد صحیح کلمات نیز کمک می‌کند.

وی یادآور شد: هدف از قصه و قصه‌گویی تربیت فرزندانی داناتر و تواناتر است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.