پاک طینت ابراز داشت: امسال هشت هزار و ۲۲۵ تفاهم نامه همکاری در شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان به منظور توسعه و همکاریهای مشترک به منظور عبور از پیک بار سال جاری منعقد شده است.
وی افزود: این تفاهم نامهها که با محوریت برنامههای مشترکان توزیع برق در استان سمنان با تعرفههای صنعتی، کشاورزی، اداری، تجاری، منعقد شد، باعث کاهش مصرف برق در ساعات پیک بار شده و مشترکین امضاکننده میتوانند علاوه بر استفاده از پاداشهای همکاری، مصرف عادی خود را در ساعات غیرریسک به انجام برسانند.
پاک طینت با بیان اینکه تعداد مشترکانی که سال گذشته در این طرح شرکت داشت پنج هزار و ۵۰۰ مشترک بودند، افزود: جابه جایی زمان مصرف برق در صنایع به جای روزهای عادی به ساعات ۱۱ شب تا ۱۱ صبح و همچنین انتقال بار مصرف به روزهای غیرکاری، از جمله پیشنهادهای توزیع برق به مدیران این حوزه است.
وی با اشاره به اینکه دستگاههای اجرایی میتوانند علاوه بر استفاده از مولد اضطراری در ساعات اوج مصرف، به اجرای مفاد این تفاهم نامه توجه داشته باشند، بیان کرد: انجام راهکارهای ساده مانند استفاده از دور کند کولرهای آبی، تنظیم اسپیلت ها بر روی دمای ۲۵ درجه و خاموش کردن وسایل اداری پس از پایان ساعت کاری، از جمله اقدامات ساده، اما بسیار مهم در جهت کاهش بار مصرف روزانه برق در استان توصیه میشود.
وی تاکید کرد: در دوران اوج بار مصرف برق سال ۱۴۰۲ سیاست قطع برق مشترکان به هیچ عنوان در دستورکار شرکت توزیع برق نیست و تمام سعی وزارت نیرو بر این نکته استوار است که بتواند با انجام راهکارهایی شامل جابه جایی بار و روشهای مدیریت مصرف در بخشهای خانگی، تجاری و عمومی، مدیریت پیک سایی سال جاری را به انجام برساند.